Mit tennétek ebben a helyzetben?
36 éves vagyok. 12. heti uh-on rendben találtak mindent, genetikai nagy kórházba mentem.
2 a nyakiredő, 12hét 5nap. 58crl.
A kérdésem az lenne, hogy a korom miatt hasba akarnának szúrni, ez a protokoll.
Menjek el kombinált tesztre vagy szúrassam magamat hasba vagy várjam meg a 18. heti genetikai uh-ot?
Miért van dilemmám?
Előző babámnál minden rendben volt, egészen az afp-ig.
Az alacsony lett, rossz lett így a négyesteszt is, 1:35 down kórra. Hasbaszúrás. 4 hét rettegés.
Nem down kóros, már közel 1,5 éves.
Szóval nem tudom, hogy mit gondoljak a vértesztről.
Pihenni nem tudok, két picivel vagyok itthon, hogy hasbaszúrjanak, illetve nagyon rossz emlék.
Mit tennétek a helyemben?
Csináltasd meg a kombinált tesztet, a medinice rendelőben 19.000.-, a 29.000.- már intergrált. Nagyon szuper a szonográfus is.
Infó: www.medinice.hu (az ára nincs ott, de én is voltam).
És ne aggódj, nem lesz semmi gond!
Én a kombinált tesztet választanám, mert a magzatvíz mintavételnek 1-2%-os vetélési kockázata van. De nem vagyok a helyedben, Neked kell döntened a pároddal együtt, hogy kockáztattok-e.
(Szerintem nem vagy felelőtlen, ha egyiket sem vállalod be, legalábbis ez az én véleményem.)
37 éves vagyok, 2 egészséges gyerekkel, harmadik a pocakban. Én megcsináltattam az amniot, de ez az én döntésem. Nekem nem volt rossz élmény, csak a 3 hét várakozás...
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!