Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

36 éves vagyok. 12. heti uh-on rendben találtak mindent, genetikai nagy kórházba mentem.

2 a nyakiredő, 12hét 5nap. 58crl.

A kérdésem az lenne, hogy a korom miatt hasba akarnának szúrni, ez a protokoll.

Menjek el kombinált tesztre vagy szúrassam magamat hasba vagy várjam meg a 18. heti genetikai uh-ot?

Miért van dilemmám?

Előző babámnál minden rendben volt, egészen az afp-ig.

Az alacsony lett, rossz lett így a négyesteszt is, 1:35 down kórra. Hasbaszúrás. 4 hét rettegés.

Nem down kóros, már közel 1,5 éves.

Szóval nem tudom, hogy mit gondoljak a vértesztről.

Pihenni nem tudok, két picivel vagyok itthon, hogy hasbaszúrjanak, illetve nagyon rossz emlék.

Mit tennétek a helyemben?

2012. máj. 30. 13:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ja és én is használtam utrogestant, nem mondták, hogy az befolyásolná az eredményt.
2012. máj. 30. 13:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Csináltasd meg a kombinált tesztet, a medinice rendelőben 19.000.-, a 29.000.- már intergrált. Nagyon szuper a szonográfus is.

Infó: www.medinice.hu (az ára nincs ott, de én is voltam).

És ne aggódj, nem lesz semmi gond!

2012. máj. 30. 13:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Én a kombinált tesztet választanám, mert a magzatvíz mintavételnek 1-2%-os vetélési kockázata van. De nem vagyok a helyedben, Neked kell döntened a pároddal együtt, hogy kockáztattok-e.

(Szerintem nem vagy felelőtlen, ha egyiket sem vállalod be, legalábbis ez az én véleményem.)

2012. máj. 30. 14:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem vállalnám be a hasbaszúrást, ha az eddigi eredmények jók.Az amniocentézis nem veszélytelen dolog. A magzatvíz nem tartalmaz alvadási faktorokat!
2012. máj. 30. 14:43
 15/15 anonim ***** válasza:

37 éves vagyok, 2 egészséges gyerekkel, harmadik a pocakban. Én megcsináltattam az amniot, de ez az én döntésem. Nekem nem volt rossz élmény, csak a 3 hét várakozás...

26 hkm

2012. máj. 30. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!