Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Ma derult ki;hogy allapotos vagyok (2 tesztet csinaltam). Nem tudom mit tegyek megtartsam e vagy vetessem el? Pharmatexel vedekezek mar 2 eve;nem is ertem hogy alakulhatott igy ki. Van mar egy ket eves kisfiam es nala se segit be a parom nagyon semmit. Fosulira is jarok jovore vegeznek. Igy mindent felkene adjak es megint minden ram harul. Igy is sokszor mar ugy erzem nem birom;de valahogy nincs szivem megtenni azt a lepest hogy elvetessem. Ti mit tennetek a helyemben?
2013. nov. 23. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:

a pharmatex mellett eddig csak szerencse volt h nem lettél terhes.gondolom a sokszáz kérdésböl láttál párat a pharmatex-babákrol:))

de kérdésedre válaszolva:a suliban lehet halasztani ha ugy gondolod megtartod,férjed szeretne második babát?közösen kéne eldöntenetek,ha a közeljövöben tervben volt,nem vetetném el,hisz lehet utána nehezen vagy egyáltalán nem önne össze,de ha nem is terveztetek babát már,mindenképpen beszéljétek meg.

2013. nov. 23. 13:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Az orvosom az mondta,hogy a pharmatex-et csak azoknak javasolja akiknek nem baj ha becsúszik a baba!

Én nem tudnám elvetetni,biztos,hogy megtartanám.

2013. nov. 23. 14:29
 3/3 anonim ***** válasza:
25 hetes vagyok, az utolso evemet csinalom az egyetemen munka mellett. Nem lehetne megbeszelni a paroddal, hogy tobbet segitsen?
2013. nov. 23. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!