Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ettol meg muszaly suliba jarnom?

Ettol meg muszaly suliba jarnom?

Figyelt kérdés

Terhes lettem 17evesen de mar nem jarok iskolaba mert kijelentkeztem.Nem szeretnek meg egy ideig menni suliba!!

Mit tudnek csinalni hogy ne kelljen suliba jarnom?

2014. júl. 8. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj(nem ly-os),de mindenkepp azt javaslom folytasd az iskolát.

Én sem szerettem dolgozni járni de 35 hetes terhesen jöttem el.

Egy baba ne legyen kifogás arra,hogy otthagyod az iskolát.

2014. júl. 8. 16:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnek igaza van.Gondolkodj mi lesz később?Lejár a gyes és nem fogsz tudni dolgozni menni mert nincs végzettséged.Miből fogod akkor felnevelni?
2014. júl. 8. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
16 éves korodig voltál tanköteles. Most már teljesen legálisan baszhatod el az életed és lehetsz a társadalom terhére, és nevelheted fel a vélhetőleg hasonlóan hasznossá váló porontyodat, vagy beadhatod egy állami pénzből fenntartott nevelőintézetbe.
2014. júl. 8. 16:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Járj iskolába! A helyesírásod alapján rád is fér.
2014. júl. 8. 17:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem vagy már tanköteles, de a magad és a babád hosszútávú érdeke is az, hogy ne hagyd félbe a tanulmányaidat!

Ha majd megszületik, vele leszel, de amint közösségbe adható, fejezd be a sulit, mert érettségi, és/vagy szakma nélkül lehetetlen jó állást találni manapság.

2014. júl. 8. 18:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Magántanulóként nem járhatnál?
2014. júl. 8. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

'Elmesélem' a történetemet röviden. Nem követendô példa....Ezt tudom.

13 Évesen teherbe estem egy férfitól, ne részletezzük a dolgot... Ekkor 8. osztályba jártam. 14 Évesen, a ballagás után 1 hónappal szültem. Ez július ugye. És szeptemberben kezdtem a középiskolát. Jelenleg 19.évesen van egy érettségim (2013-Ban érettségiztem) és elmondhatom, becsülik az emberek, hogy tanultam. Tanulj, a gyerek nem kifogás. Én nem tanultam otthon, de egyszer sem buktam, mert figyeltem órákon. És az érettségim is a matek kivételével hármas.

2014. júl. 8. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó,te megtartottad a babát? :) Kérdező,folytasd.Ha már magad miatt nem,akkor a gyerek miatt.Miből fogod eltartani? Manapság az is csoda,ha valaki érettségivel munkát talál,nem hogy anélkül.Legalább egy szakmát tanulj.
2014. júl. 8. 20:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Én megtartottam. Itt ül és pudingot vacsorázik, mert szülinaposként kiváltságok illetik meg :D ... 7-es vagyok amúgy. :D És eddig csak jókat mondtak, amikor hallották, hogy nem hagytam abba a tanulást. :) Én azt mondom, tanulni kell, még ha nyũgnek is érzed. A gyerkôcért. Én végig jártam a nyolcadik osztályt terhesen... Coopert 'futottam', témazárókat írtam, nem hiányoztam egy napot sem, kivéve az elején, de ott is csak mert sulit váltottam és nem éreztem odaillônek magam. Visszamentem a régibe és ott rendesen jártam. Piszkáltak, csúfoltak, nem voltak barátaim, rühelltem mindent, mindenkit, de... Enélkül még itt sem tartanánk... Érettségivel is, ha szégyen, ha nem... Közcélú foglalkozatottnak is alig kellettem... Szakma meg érettségi mindenképp kell!!
2014. júl. 8. 20:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszojat,ugy dontottem tovabb tanulok es megszerzem at az etetsegit
2014. júl. 14. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!