Elég kellemetlenn ezt ide kiirni de muszály megkérdeznem?
Figyelt kérdés
ma elmentem wc-re és a fenekemnél egy nagy barna folt a betéten érdekes szaggal negyed óra mulva lány széklet aztán megint egy barna folt a betéten olyan mintha folyna a széklet a fenekemből ugy hogy észre se veszem hnap megyek dokihoz volt valakivel hasonló vagy valami biztatot tudna mondani valaki? kérlek nagyon kétségbe vagyok esve2014. jún. 7. 20:50
1/7 A kérdező kommentje:
jah és 30 hetes terhes vagyok !!!
2014. jún. 7. 20:51
2/7 anonim válasza:
Biztosan a popódból jön? nincs hasmenésed? Fürödj le talán csak nem sikerült pont jól megtörölnöd magad. A záróizmokat a terhesség nagyon igénybe veszi, így ha esetleg gyengék előfordulhat hogy valóban a székleted távozik. Akkor keresni kell tornát, hogy ezeket az izmokat erősítsed mert szülés után csak romlani fog a helyzet. Ha aranyered van akkor az is okozhatja hogy kijön egy ekvés széklet (esetleg vér az aranyérből) mert fáj ha össze szorítod és ezért "tudat alatt" kicsit lazábban engeded magad és ezért folyhat hasmenéses széklet. A babáddal biztosan nincsen baj attól ne félj, de a dologgal foglalkozni kell (torna) mert kellemetlen nagyon.
3/7 anonim válasza:
Nem pukiztál? Nekem ugyanígy egyszer becsúszott egy kis folt.
4/7 A kérdező kommentje:
nem pukiztam és kakilás elött és után is volt ilyan folt igen megszagoltam és tuti onnan jön !! ez elég kellemetlen nekem ! lehetséges akkor h nem zár a záró izom ?
2014. jún. 7. 21:24
6/7 anonim válasza:
Valoszinu,hogy mar lazulnak az izmaid.Amikor legkozelebb mesz dokihoz,akkor mindenkeppen emlitsd meg ezt.
En ma amikor pruszkoltem,akkor kicsit becsurgott,valoban kellemetlen,de ezek a tunetek majd elmulnak.
7/7 anonim válasza:
Végezz intimtornát, rengeteget segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!