Bocsánat, de nemtudom hol kell megkérdeznem. A méhenkívüli terhességet hogy szakítják meg?
köszönöm, de mit jelent az,hogy ha minden jól alakul?
elaltatnak?fáj?mikkora épülök fel utána (fizikálisan, lelkileg soha nem fogok ),van egy 3éves kisfiam ,el kell látnom őt is.
3+ teszttel az u.h. nem mutat semmit, petezsákot se.így elküldtek vérvételre.a HCG szintem 1746 IU/L,és ez mindenhol úgy látom 5-6hetes terhességnek felel meg, márpedig azt u.h. már látná.
menszeszem rendszertelen a gyógyszer abbahagyása óta, így nemtudunk abból időt számolni.
holnap újjabb u.h.
de te ne aggódja feleslegesen.
tüneteim egyébként, a szokásos szurka, csak sokkal intenzívebb mint az első (normális) terhességemnél.
igyekszem nem aggódni, meg is fogadtam, hogy nem olvasok semmit, mert folyton tüneteket produkálok...
nagyon-nagyon drukkolok neked, hátha holnapra mégis előbújik a petezsák.
előfordul, h a méhenkívüli felszívódik magától. előfordul, h szájon át beszedhető gyógyszerrel oldják meg a terhesség elhalását. A laporoszkópiás műtét (3 pici bemetszést ejtenek a pocidon, és azokon keresztül végeznek egy rutinnak számító műtétet), valamint a nagy hasi műtét (mint a császármetszés) a végső megoldás csak.
Én sajna belenyultam az életmentő megoldásba. De te még az elején vagy, így a nagyműtétre nálad nagyon kicsi az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!