Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 17 éves koromban elkezdtem...

17 éves koromban elkezdtem egy pszichodokihoz járni, mert anorexiás vagyok! Azt szertném kérdezni, hogyha elmúlok 18 még akkor is muszály oda járnom, akaratom ellenére is?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem muszáj, de a saját érdekedben tedd meg. Segíteni akar, mert elég veszélyes és nehezen gyógyuló betegséged van.
2012. ápr. 24. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Hidd el, kedves kérdező, senki sem akar neked rosszat. Addig járj az orvoshoz, amíg teljesen meg nem gyógyulsz. Ne vedd ezt kényszernek.
2012. ápr. 24. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kötelező, és ha nem jó a doki ne is menj, felesleges.

Nálam is dg-ták, és én is mentem pszichohoz, de max. 4x, mert nem volt jó.

Nagynéném és barátnőm támogatásával/segítségével gyógyulok, és sokkal többet ér, mint a doki, aki csak etetni akart -.-

2012. ápr. 25. 14:24
 4/4 A kérdező kommentje:
És nem lett belőle baj,hogy nem mentél vissza? attól félek, hogy ha elmúlok 18 ,akkor is oda kell járnom .Ha nem megyek azért nem büntetik meg a szüleimet??
2012. ápr. 29. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!