Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szigorú ágynyugalom?

Szigorú ágynyugalom?

Figyelt kérdés

Haematóma és vérzés miatt ágynyugalmat javasolt az orvos.

Akkor a wc-zésen,evésen kivül nem csinálhatok semmit?

2014. júl. 8. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, nem nagyon!
2014. júl. 8. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Én még enni is ágyban félig fekve ettem. Nekem nagyon szigorúan be kellett tartani a fekvést. Szerencsére volt segítségem, és első baba volt. Most második babával már nehezebb lenne betartanom de mivel félnék biztos kérnék segítséget. Nem tudom nekem hányadik baba, de én tényleg pihennék a helyedben. Kívánom higy hamar felszívódjon a vérömleny.
2014. júl. 8. 15:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Második baba lenne.

Igyekszem csak feküdni,de segitségem nem mindig van.Időnként nekem kell mennem a bölcsibe a gyerekért.Szerencsére a bölcsi kb 20 méterre van tőlünk.

2014. júl. 8. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Javítom:

.....nem tudom NEKED hányadik baba......

:)

2014. júl. 8. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Akkor amikor van segítséged, használd ki és tényleg pihenj, feküdj. Minél előbb felszívódjon haematoma. Ha neked kell menni bölcsibe, akkor meg szépen lassan sétálj el de utána mindenképp pihenj le.
2014. júl. 8. 16:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt teszem.Nagyon lassan óvatosan sétálok,nem veszem ölbe a fiam.Most együtt fekszünk és tv-zünk :)
2014. júl. 8. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!