C:2000 és ágynyugalom?
Figyelt kérdés
23+3 hetes terhes vagyok.Ma voltam dokinál és megállapította,hogy a méhnyakam 2cm-re meg van rövidülve,de egyenlőre a méhszájam még zárt.Ágynyugalmat és MagneB6-ot írtak elő.Járt így valaki?Visszafordítható-e a folyamat és mennyi ágynyugalom szükséges?Apukával szerethetjük egymást vagy inkább csak a "szám járjon"?:) Mennyire kell aggódnom és megijednem? A válaszokat előre is köszönöm.2012. júl. 25. 15:44
1/4 anonim válasza:
Nekem 22 hetesen 2000 volt, aztán 27 hetesen már csak 1500, és azóta is annyi (36.héten nézték utoljára), pedig már 38 hetes vagyok. Annyit mondott a doki, hogy munka után fekvés, semmi házimunka. A 37.hétig dolgoztam. A folyamat nem fordítható vissza, de nem biztos, hogy tovább rövidül. Pihenj azért amennyit tudsz, szex óvatosan.
2/4 anonim válasza:
én 20 hét óta 2000 értékkel bírok amellett,h 1 percet nem pihentem és fizikai munkát végeztem.39 hétre is 2000es ez az érték.én arra a véleményre jutottamm saját példából,h ha nincs szerencséje vkinek kézen is állhat,mégse használ semmi.mindig az orvosodra halgass hisz ezek csak a mi tapasztalataink:)
3/4 anonim válasza:
Én ezt nem értem, nekem kezdettől 2000 és dokim sosem mondta h feküdjek. azt mondta h amíg nullák a vége addig teljesen jó. nem is volt gondom, végigmozogtam, güriztem az egészet, még ma is fociztam a nagyobbik fiammal.39hkm
4/4 anonim válasza:
Nekem is C2000 volt már az elején,aztán a 21. héten C2100,fizikai kímélet, házasélet tiltva, de ágynyugalmat nem írtak elő.Remélem, azért így marad minimum a 38. hétig...
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!