Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ágynyugalom! Szerintetek ez...

Peppancs kérdése:

Ágynyugalom! Szerintetek ez pontosan mit takar?

Figyelt kérdés
2 hétig ágynyugalmat rendelt el az orvossom. Szerintetek ebbe belefér egy kis séta (15-30 perc) vagy csak fekvés, fekvés és tisztálkodás?
2013. máj. 12. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Az ágynyugalom az szigorú fekvést jelent, még üldögélni sem lehet.

De a dokidat kell ilyenkor megkérdezni, hogy mit jelent.

2013. máj. 12. 15:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmi séta! Fekvés és wc- re meg fürödni mehetsz. Nekem is ez volt 3 hétig és azt mondták csak ha nagyon muszály akkor keljek ki.
2013. máj. 12. 15:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Milyen okból kifolyólag rendeltek el nektek fekvést?
2013. máj. 12. 15:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Keményedett és kicsit görcsölt a hasam. Magnéziumot eddig is szedtem, csak moost emelt rajta. Azt mondta, hogy a méhszájam egyelőre zárt, de a baba feje lent van:( Dolgozni már nem mehetek (óvónéni vagyok), mert azt mondta, hogy talán a sok hajolgatás, és kis széken ülés miatt is lent lehet a baba. De nekem alapból kemény a hasam (legalábbis ha állok, de gondolom a baba is húzza le), de nem görcsöl nem fáj.
2013. máj. 12. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:
En megkertem a dokit, h ezt reszletezze, pl tv-zhetek-e ulve? Azt a valaszt kaptam, h nem. Igy en csak a szuksegleteim etejeig keltem fel. Nem is foztem, amit kaptam azt megmelegitettem. Wc, furdes, hajmosas, heti 1x orvoslatogatas (autoval, legminimalisabb mozgassal). En 8 hetet toltottem igy.
2013. máj. 12. 15:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk en vereztem. Szerintem nyugodtan hivd fel az orvosod es kerdezd meg tole!
2013. máj. 12. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
2.dik vagyok. Bocsi a 13. Hétig volt ez nálam azzaz 5 héten át. És igen ülni se lehetett csak feküdni végig.
2013. máj. 12. 15:57
 8/10 anonim ***** válasza:
40%

Nyugodtan uldogelj az oke A korhazban sem egesz nap fekszenek a kismamak.

Wc zuhanyzas ulve fozes mehet sot a kertben is uldogelhetsz arnyekban

Ha csak fekszel akar trombozist is kaphatsz erre figyelj ezen kivul szekrekedesed lessz.

Tehat otthon maradj de ne takarits pl

A hasad ugyis jelzi ha tul sok a mozgas.

2013. máj. 12. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:
az ágynyugalom lényege a vízszintes póz, úgymond, szóval éta sajnos biztos nem fér bele, csak wc, esetleg amíg eszel, viszel magadnak be kaját.
2013. máj. 12. 16:13
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat! Igyekszem betrartani:) Kitartást mindenkinek aki hasonló cipőben van mint én, és mindenkinek nyugodt babavárást:)
2013. máj. 12. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!