Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amikor az orvos azt mondja...

Amikor az orvos azt mondja pihenjek (tegnap voltam uh-n és haematoma van a burok alatt és le is van válva egy darabon plusz 3100 a méhszájam 14 hetes vagyok) az mit takar? Mit jelent?

Figyelt kérdés
Elfelejtettem így részleteiben rákérdezni hogy feküdni kell folyamatosan és csak vízszintesen vagy lehet ülni is vagy ez "csak" annyit jelent hogy ne végezzek fizikai tevékenységet vagy ne emelgessek (amúgy se tenném)? A házasélettől eltiltott ezt is értem természetesen de ez a pihenés témakör nem tiszta.
2013. ápr. 23. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
feküdj,feküdj,feküdj, ilyen problémákkal nálunk már kórházi fekvés és megfigyelés
2013. ápr. 23. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
A 3100-a méhszáj a legjobb.az azt jelenti h teljesen zárt!Pihenj sokat.
2013. ápr. 23. 14:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem 1 centire nyitott külső méhszájat jelent, de ő nem első babám szóval ez még annyira nem meglepő.

Köszönöm

2013. ápr. 23. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen zárt méhszájjal csak a hematóma miatt szigorúan ágyban kellett feküdnöm. Csak a mosdóba mehettem ki.
2013. ápr. 23. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

FEKÜDJ!

ennyit jelent sajnos... Nagyon nehéz tudom, nekem nem volt ennyire sok bajom de feküdj. Wc-re állhatsz fel és erölködni tilos! Szorulással most nagy bajt okozhatsz, ha van ilyen bajod akkor vetess egy beöntő szettet mert van olyan ismerősöm akinek bevérzése sajna az erölködéstől lett. Ott a pici nem maradt meg

2013. ápr. 23. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!