Egy nagy reccsenést hallottam felül a pocakomból. Lehetett megrepedt a burok?
39 hetes elmúltam.
pár perce hallottam legfelül és éreztem is.
de nem érzek csorgást..még
lehet hogy ilyen hangosan roppant a baba csontja és csak ezt hallottam? eléggé hangos volt..
előfordulhat hogy csak később kezd el folyni vagy csepegni a víz?? és a fájás is később indul be?
Szia. Nekem is volt már ilyen, én is feltettem itt a kérdést. Azt mondják, hogy a baba csontja roppan. Olyan, mintha pattanna valami, nem? Én is azt hittem hogy a burok..
Ha felül reped meg a burok, akkor nem biztos hogy szivárog, ugy tudom. Viszont ha hirtelen elfolyna a magzatvized nem szabad hirtelen felállnod, mert előre csuszhat a köldökzsinór.
ez egy nagy roppanás volt itt legfelül, a mellcsont alatt
tuti a baba csinálta vagy valami mert én mozdulatlanul ültem néma csendben.
de valószínű nem a víz, csak bezsongtam ,,
azt sem tudom milyen ha folyik vagy csepeg meg milyen állagú..
Ha felül repedt meg a burok, akkor annak idő kell hogy kicsurogjon a magzatvíz, és olyankor csak szivárog, nem folyik.
Én is szoktam hallani pukkanásokat, tegnap egymás után egy csomót hallottam és éreztem, egészen az alhasamból. Fogalmam sincs mi volt az...
39+5
biztos nem a víz volt mert nem csepeg semmi
most épp a nyákdugó egy része ment el
igaz ez már 2 hete folyamatosan távozik...
Nekem szombat óta távozik. De a méhszájam mai állapot szerint full zárva van, semmi szülésre utaló jel nincs. :(
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!