Ugye nem igaz, hogy erős köhögéstől repedhet a burok?
Köhögéstől? Tuti nem. Én egy hete elég jól köhögök, mégsem repedt meg a burok:) Köhögj nyugodtan!
34hkm.
Jesszusom, én ilyenről mg nem is hallottam! De mivel a köhögés teljesen természetes reakció, kétlem, hogy bármi ártalmas hatása lenne a terhességre. Főleg hogy én az első 12 hétben hörghuruttal voltam "megáldva", ergo éjt nappallá téve köhögtem és fulladtam, aludni se tudtam. Akkor kérdeztem a nőgyógyászt, a köhögésből lehet-e a baj, azt mondta, semmi. (A burokrepedésre konkrétan nem kérdeztem rá, fel se merült)
Szerintem, ez is olyan paráztatós mendemonda, hogy a szegény kismamák összetojják magukat. Legalábbis én hiszek az orvosnak és a tapasztalataim is cáfolják.
Egy szintén 20 hetes km
Akkor igencsak sok kismamának megrepedt volna a burok :D
Én is sokat köhögtem az elején, és semmi baj nincs, köhögj nyugodtan, ha kell. Maximum felébred a baba, ha épp alszik :D
39hkm
Kedves Utolsó!
Szerintem a 35. heti burokrepedésnek nem a köhögés volt az oka. Akkor már azért gyakori, hogy reped a burok és megindul a szülés.
Üdvözöl: 20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!