Nemrég tudtam meg, hogy várandós vagyok, de nagyon erős hasmenésem van. Mennyire árthat?
Figyelt kérdés
Pótolom a folyadékot, ettem kevés étcsokit is, hátha segít, igyekszem azért, de nem sok minden marad meg. Más is járt már így? Mi mást tehetnék? Sokat árthat? (A hasmenés okát tudom, metformint szedek és véletlenül tejtermékkel találkozott, ismerem a hatást, aki szedte az is, holnapra el fog múlni, de ma már sokat nem tehetek.)2013. márc. 20. 15:25
1/3 anonim válasza:
Ha nem javul a helyzet, akkor orvos, bár én most is elmennék a helyedben :)
2/3 anonim válasza:
Sópótlásra szedjél be Sodioralt vagy hasonló hatású szert. Egy nap hasmenéstől nem lesz bajod, de eleve nem egészséges, ha több napig elhúzódik. SZedjél be probiotikumot is.
3/3 anonim válasza:
Ha csak 1-2 napig tart, nem árt a babának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!