Évek őta erős szorulással küzdök, most 19 hetes várandós vagyok és a vas tabletta szedése még fokozza a szorulást, nem értalmas-e a babának az erőlködés? Glicerines kúpot is használok, de még sajnos igy is nagyon kell erőlködnöm.
hát erőlködni azért ne erőlködj.nekem hála ritkán van szorulásom, de akkor jó sok időt rászánok, ráülök a wcre és vagy jön vagy nem alapon ott üldögélek.nem nyomom.
a dokidtól kérjél valami tanácsot
boldog babavárást
Szia,
Ne erőlködj nehogy vmi baj történjen.Nekem is mindig szorulásom volt, most felváltva használom a guttalax cseppet, amit este kell csepegtetni folyadékba és reggelre van székletemNEM hasmenés szerű nem is orbitálisan sok, de van.Ezt használom, meg a Laevolac szirupot, éppen azért, hogy ne szokjak hozzá.Azért persze mindig kihagyok napokat, egy időre beáll, aztán újra kell.Ezeket szabad állapotosan szedni.
24 hetes kismami
Szia. Én is sokat küzdök a székrekedéssel, annak ellenére, hogy minden nap eszem gyümölcsöt és joghurtot. Sok mindent kipróbáltam, de nekem legjobban a kakaó és a paradicsomlé vált be.
Üdv, 28 hetes kismami
Én minden nap minimum egy tányér levest ajénlanék, vagy reggel egy forró kakaót.
19 hetes kismami
Szia!
Én is 19 hetes vagyok, és én már a terhességem előtt is szorulásos voltam, most meg pláne.
Nekem az orvosom azt mondta, ne szedjem a vasat, és én a tablettákról átálltam a hipp Natalra, mert a terhesvitamintól is lehet szorulás.
Saját tapasztalat: nekem semmi sem vált be.
pedig kipróbálam mindent, reggel éhgyomorra buzakorpát tettem hol 100%-os gyümölcslébe, hol joghurtba, paradicsomlétől kezdve mindet iszok, ivójoghurtot éhgyomorra, stb, a tamarin lekvár sem segít, sem a levolac szirup, vagy duphalac szirup, meg amit itt a kismamák irtak, mindent kipróbáltam. SEMMI!
Alig járok a wc-re, de ha megyek is kinlódás.
Most pl. sárgabarac befőttet eszek, remélem az jó lesz.
De próbáld ki a szilvalekvárt vagy szilvabefőttet éhgyomorra. A gyógyszertárban lehet kapni aszaltszilvalevet, 7 dl-es, az is segithet még.
A háziorvosom paraffin olajat irt ki, ha ez a befőttes kura nem segít nekem, akkor olajozok :)
Próbálj ki mindent, hátha neked beválik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!