Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett terhesként...

Veszélyeztetett terhesként hogy magyarázod meg egy 2 éves gyereknek hogy nem tudod felkapkodni ahogy ő szeretné? Nem emelhetek teljes ágynyugalom!

Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
65%

Nekem 13 hónaposom van. Kórházi ágynyugalmat javasoltak,de nem akartam itthon hagyni a "nagyokat" ,így itthon fekszem.

Ha nagyon muszáj,felveszem a kicsit,egyébként nem. Az ágyra csak felhúzni szoktam,Neki az is elég szerencsére hogy ott játszhat mellettem az ágyon :-)

Egy 2 évesnek kb. ezt mondanám: Nem szabad anyának felvennie,mert anya beteg,majd ha meggyógyulok,akkor felveszlek. Amúgy is nagy vagy már! Gyere sokszor,ölelj meg! Az ágyban lehet játszani.

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Üdv: 24hkm

2012. okt. 22. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy 2 évessel azért már tényleg könnyebb elfogadtatni, de semmiképp ne hivatkozz arra, hogy nő a pocakod, jön a kistesó és azért nem, mert az szülheti a féltékenységet. Egyszerűen szépen szoktasd le róla. Nehéz tanácsot adni, mert minden gyerek másképp fogadja, az én fiam pl gond nélkül és persze magyarázkodás nélkül elfogadta. Öleld mikor csak tudod, pl ülve vagy fekve, érezheti a közelséged így is. Amikor meg emelni kellene, pl a kádból ki, akkor tégy oda egy fellépőt, amire kiléphet és dicsérd, milyen ügyes, hogy egyedül száll ki. Érezze inkább azt, hogy milyen klassz, hogy ő ilyen kis ügyes. :)
2012. okt. 22. 17:04
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Nekem egy 23 hós kisfiam van, borzasztóan anyás, állandóan ölbe akar jönni. Egy hete volt amniom és azóta nem emeltem fel, mondtam neki, hogy kaptam szurit a hasamba és fáj, ezért nem emelhetem fel. Minden alkalommal elmondtam mikor kéredzkedett, és nyom egy puszit és továbbmegy. Ha meg ölelgetni akar, leülök hozzá és ő jön az ölembe.
2012. okt. 22. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem még csak 20 hónaposak voltak amikor megtudtam jön a tesó,azóta mondom nekik hogy tujátok a baba a pocakban és nem vehetlek most fel titeket :és nem is hisztiznek érte,magyarázd el neki és kész ilyenkor már nagyon okosak.
2012. okt. 22. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!