Ahogy telnek a hetek úgy kellene a babának is erősebbeket rúgnia?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok most,de nem tapasztalom,hogy mondjuk erősebbeket rúgdalna!minden kis mozdulatát látom már a pocakomon is,de nem tűnt fel,hogy sokkal erősebbeket rúgna...nálatok hogy van ez?2012. okt. 21. 09:39
1/5 anonim válasza:
En 30 hetes vagyok es egyertelmuen erosebb. Nem is a rugasa hanem ahogy ide oda mozog. Most kezd el mar kicsit kellemetlen lenni, eddig olyan kis lagy volt. Most mintha egy nagy ko maszkalna ide oda :).
szerintem ne aggodj egyebkent, a lenyeg hogy mozog. Vannak kevesbe aktiv babak. Nekem nagyon aktiv, a hasam hullamzik allandoan.
jo babavarast! 30h km
2/5 anonim válasza:
Igen kérdező ahogy telnek a hetek,a baba úgy lesz nagyobb és egyre nő a rúgásai is erősebek kellemetlen lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) akkor lehet,hogy csak nem tűnik fel,mert már hozzászoktam! :)
2012. okt. 21. 11:17
4/5 anonim válasza:
34 hetes múltam, én a mai napig nem érzem erősnek a mozgását, inkább csak látványosabb lett ha kívülről figyelem.
Bár az is igaz, hogy az elmúlt hetekben már kellemetlen, ha a beleimnél, vagy a hólyagomnál rúg egyet, de erre se mondanám azt, hogy fájdalmas.
5/5 anonim válasza:
Igen elvileg:-) az első fiam egyre erősebben rúgott, a második egyszer rúgott, vagy ütött meg összesen! Keresztbe volt a lába, így nem tudott rúgni, mocorgott ő szegénykém, csak rúgni nem tudott. El is volt görbülve mindkét lába. Tehát ha olyan helyzetben van, lehet nem tud erősebben mozdulni, vagy csak simán nyugis:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!