Pár kérdésre válaszolnátok?
Jövőhéten leszek 12 hetes terhes! Első baba! Kérlek benneteket ,ne támadjatok le! Fontos számomra, hogy a pici egészséges legyen. De mindattól függetlenül érdekel/fontos amiket feltettem kérdéseket a következő sorokba!
Nincs tűnetem. Ez normális ?! Gyomorégésem van pár hete. De semmi több! Nektek is lassan telik/teltek a napok?! Mikor kezdett el nőni a pocitok!? Mikor tudtátok,meg a baba nemét?! Szerintetek nagy baj, hogy a cukrom alacsony 3,8 helyett 2,9?! Volt valakinek ilyen!? Milyen bogyót kapott?! 167cm/50kg vagyok látszani fog hamarabb a pocim?! Normális,hogy egyik percbe sirok utána meg nevetek vagy néha semminek nem tudok örülni?! Mikor jött meg az étvágyatok?! Ki meddig szedted a terhes vitamint?!
Gratula a babádhoz :)
Nem baj ha nem vagy rosszul örülj neki. Nekem pl. a gyomrom nem égett még terhesség alatt. Nekem is lassan telt, ne aggódj, a végén úgy begyorsul, hogy nem győzől majd szaladgálni.
Az én pocim (169/61) 19hetesen kezdett nőni, de az utca népe csak olyan 24-26 hetesen vette észre.
Baba nemét megtippelték (kérésre) 13 hetesen, eddig bejött nekik (most 37 hetes vagyok)
Cukor nem hinném, rossz ha ennyi, max mindig legyen nálad csoki ha leeseik tudjál mihez nyúlni. :)
A hangulatváltozás a terhességgel jár. Én megúsztam őket, nekdd sok kitartást hozzá :)
Étvágyam 13 hetesen lett. De nem ettem soha többet mint előtte. Nem kívántam.
12 hétig szedtem vitamint. Utána csak nagyon ritkán...
Boldog babavárást! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!