Pár kérdésre válaszolnátok?
Jövőhéten leszek 12 hetes terhes! Első baba! Kérlek benneteket ,ne támadjatok le! Fontos számomra, hogy a pici egészséges legyen. De mindattól függetlenül érdekel/fontos amiket feltettem kérdéseket a következő sorokba!
Nincs tűnetem. Ez normális ?! Gyomorégésem van pár hete. De semmi több! Nektek is lassan telik/teltek a napok?! Mikor kezdett el nőni a pocitok!? Mikor tudtátok,meg a baba nemét?! Szerintetek nagy baj, hogy a cukrom alacsony 3,8 helyett 2,9?! Volt valakinek ilyen!? Milyen bogyót kapott?! 167cm/50kg vagyok látszani fog hamarabb a pocim?! Normális,hogy egyik percbe sirok utána meg nevetek vagy néha semminek nem tudok örülni?! Mikor jött meg az étvágyatok?! Ki meddig szedted a terhes vitamint?!
rosszullét, hol volt, hol nem volt.
rajtam a 24. héten kezdett el látszodni, valoszinüleg rajtad hamarabb fog látszodni, hogy kismama vagy :)
a cukrod .fogalmam sincs :) azt az orvos majd megmondja
hangulatváltozás normális, késöbb rosszabb lesz :D nem szedtem terhesvitamin, az étvágyam olyan volt, mint terhesség elött. a babámat a 17-héttol éreztem :)
Nyugi. Nem kell hogy rosszul legyél ahhoz hogy a baba megfelően fejlődjön, növekedjen. Örülj, hogy nincsenek kellemetlen tüneteid.
Az elején lassan teliksztem mindenkinél az idő, de aztán majd hirtelen felgyorsulnak az események.
Nekem a 18. héttől kezdett látszani a pocakom, de a kezdetben nagyon sovány kismamákon korábban látni, van akinél pedig csak jóval félidő után. A nemét mi csak a 25. héten tudtuk meg a 4D-s ultrahangon (kislány), sima ultrahangon még azóta sem mutatta meg magát.
A hangulatingadozás teljesen normális a terhesség alatt.
Én vitamint napi rendszerességgel a 4. hónapig szedtem, aztán a 6. hónapig még heti 2 szemet.
A cukrot pedig szerintem az orvostól/védőnőtől kérdeud meg.
Boldog babavárást!
31 hkm
Nincs tünet - ugyanolyan normális, mint az, ha van :) Nálam 3. baba, volt, akivel volt tünetem, és volt, akivel nem.
Gyomorégés: nekem a 3. harmadban volt főleg, de előfordult előbb is. Azt mondták az öregek, sok haja lesz a babának, de mind a kettő tök kopasz volt, amikor megszületett :)
Igen, lassan telnek a napok :)
Poci: 1. baba: 16. hét körül kezdett el látszani,(induló adatok: 157 cm, 48 kg) 2. baba: 12. hét után kezdett el látszani (157 cm, 63 kg), 3.baba: 9+1 hetes vagyok, és már látszik...(157 cm 58 kg)
Cukor: nálam jónak mondták mindig, 3,1 - 3,6 között volt az éhgyomri az előzőeknél, de most tesztreggelis vérvételem volt, nem éhgyomri, így 6,1 lett, amit szintén jónak mondtak. Nem tudom, baj - e, hogy az éhgyomri alacsonyabb kicsit, de inkább a magas szokott baj lenni, úgy tudom.
Nem tudni, hogy mikor fog látszani a pocid :) Első baba általában később látszik, mint a többedik, alkattól függetlenül, de van ellenpélda is.
A hangulatváltozás teljesen normális!
Az étvágyam: Általában a rosszullétek elmúltával szépen megjött, de én rosszullevős voltam. 1. babánál a 10. hét körül múltak el, 2. babánál még a 13. héten is voltam rosszul, 3. babánál - lekopogom - most, a 10. hétben múlóban vannak.
Terhesvitamin: 1. babánál amikor eszembe jutott (születési súly: 3 300 g), 2. babánál: nem szedtem, csak vasat meg folsavat, mert vérszegény voltam (3 850 g), jelenleg Femibion800 - at szedek, vérképem jó, így egyelőre nem kell pluszban vas.
Most hogy ilyen részletes válaszokat kaptál, kapcsold ki a gépet és élvezd a várandósságot! Annyi butaságot és rémisztő dolgot lehet olvasni. Inkább a dokit kérdezd és a védőnőt, határozd el hogy bízol bennük és a hozzáértésükben.
Na meg saját magadban! :)))
Huhh, micsoda válaszok :-D várok még válaszokat :-)
Kedves utolsó! Teljesen igazad van! :-) ezek a válaszok feldobtak,még mosolyogtam is! :-) ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!