Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pár kérdésre válaszolnátok?

Pár kérdésre válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Jövőhéten leszek 12 hetes terhes! Első baba! Kérlek benneteket ,ne támadjatok le! Fontos számomra, hogy a pici egészséges legyen. De mindattól függetlenül érdekel/fontos amiket feltettem kérdéseket a következő sorokba!

Nincs tűnetem. Ez normális ?! Gyomorégésem van pár hete. De semmi több! Nektek is lassan telik/teltek a napok?! Mikor kezdett el nőni a pocitok!? Mikor tudtátok,meg a baba nemét?! Szerintetek nagy baj, hogy a cukrom alacsony 3,8 helyett 2,9?! Volt valakinek ilyen!? Milyen bogyót kapott?! 167cm/50kg vagyok látszani fog hamarabb a pocim?! Normális,hogy egyik percbe sirok utána meg nevetek vagy néha semminek nem tudok örülni?! Mikor jött meg az étvágyatok?! Ki meddig szedted a terhes vitamint?!

2014. júl. 7. 12:06
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Mikor mozdult meg a babátok? Hány hetesen?
2014. júl. 7. 12:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek van rosszulléte.
2014. júl. 7. 12:10
 3/13 anonim ***** válasza:

rosszullét, hol volt, hol nem volt.

rajtam a 24. héten kezdett el látszodni, valoszinüleg rajtad hamarabb fog látszodni, hogy kismama vagy :)

a cukrod .fogalmam sincs :) azt az orvos majd megmondja

hangulatváltozás normális, késöbb rosszabb lesz :D nem szedtem terhesvitamin, az étvágyam olyan volt, mint terhesség elött. a babámat a 17-héttol éreztem :)

2014. júl. 7. 12:15
 4/13 anonim ***** válasza:

Nyugi. Nem kell hogy rosszul legyél ahhoz hogy a baba megfelően fejlődjön, növekedjen. Örülj, hogy nincsenek kellemetlen tüneteid.

Az elején lassan teliksztem mindenkinél az idő, de aztán majd hirtelen felgyorsulnak az események.

Nekem a 18. héttől kezdett látszani a pocakom, de a kezdetben nagyon sovány kismamákon korábban látni, van akinél pedig csak jóval félidő után. A nemét mi csak a 25. héten tudtuk meg a 4D-s ultrahangon (kislány), sima ultrahangon még azóta sem mutatta meg magát.

A hangulatingadozás teljesen normális a terhesség alatt.

Én vitamint napi rendszerességgel a 4. hónapig szedtem, aztán a 6. hónapig még heti 2 szemet.

A cukrot pedig szerintem az orvostól/védőnőtől kérdeud meg.

Boldog babavárást!

31 hkm

2014. júl. 7. 12:17
 5/13 anonim ***** válasza:
az en cukrom 3,1 volt, terheles utan 3,3. Doki semmit nem mondott, csak hogy legyen nalam szolocukor, es ha erzem hogy kezdek rosszul lenni ragjak szet egyet. Szerencsere egyszer sem kellett, arra figyeltem, hogy sokszor egyek keveset, ami jot tett a gyomoregesre is.
2014. júl. 7. 12:20
 6/13 anonim ***** válasza:

Nincs tünet - ugyanolyan normális, mint az, ha van :) Nálam 3. baba, volt, akivel volt tünetem, és volt, akivel nem.

Gyomorégés: nekem a 3. harmadban volt főleg, de előfordult előbb is. Azt mondták az öregek, sok haja lesz a babának, de mind a kettő tök kopasz volt, amikor megszületett :)

Igen, lassan telnek a napok :)

Poci: 1. baba: 16. hét körül kezdett el látszani,(induló adatok: 157 cm, 48 kg) 2. baba: 12. hét után kezdett el látszani (157 cm, 63 kg), 3.baba: 9+1 hetes vagyok, és már látszik...(157 cm 58 kg)

Cukor: nálam jónak mondták mindig, 3,1 - 3,6 között volt az éhgyomri az előzőeknél, de most tesztreggelis vérvételem volt, nem éhgyomri, így 6,1 lett, amit szintén jónak mondtak. Nem tudom, baj - e, hogy az éhgyomri alacsonyabb kicsit, de inkább a magas szokott baj lenni, úgy tudom.

Nem tudni, hogy mikor fog látszani a pocid :) Első baba általában később látszik, mint a többedik, alkattól függetlenül, de van ellenpélda is.

A hangulatváltozás teljesen normális!

Az étvágyam: Általában a rosszullétek elmúltával szépen megjött, de én rosszullevős voltam. 1. babánál a 10. hét körül múltak el, 2. babánál még a 13. héten is voltam rosszul, 3. babánál - lekopogom - most, a 10. hétben múlóban vannak.

Terhesvitamin: 1. babánál amikor eszembe jutott (születési súly: 3 300 g), 2. babánál: nem szedtem, csak vasat meg folsavat, mert vérszegény voltam (3 850 g), jelenleg Femibion800 - at szedek, vérképem jó, így egyelőre nem kell pluszban vas.

2014. júl. 7. 12:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Most hogy ilyen részletes válaszokat kaptál, kapcsold ki a gépet és élvezd a várandósságot! Annyi butaságot és rémisztő dolgot lehet olvasni. Inkább a dokit kérdezd és a védőnőt, határozd el hogy bízol bennük és a hozzáértésükben.

Na meg saját magadban! :)))

2014. júl. 7. 12:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Örülj neki,h nem vagy rosszul en nagyon örültem volna neki..18hetesen mar làtszódni fg biztos de akkor is lehet,h tök pici lesz..nekem az:))hangulatingadozas hat ez aleg gyakori en meg paranoias is lettem picit..:))a cukrodat majd a 24.heten ugy is megnezik aztan kiderul,h rossz e..az étvágyam 13hetesen jött meg de nem lettem nagy ètvàgyú!
2014. júl. 7. 13:07
 9/13 A kérdező kommentje:

Huhh, micsoda válaszok :-D várok még válaszokat :-)

Kedves utolsó! Teljesen igazad van! :-) ezek a válaszok feldobtak,még mosolyogtam is! :-) ;-)

2014. júl. 7. 13:11
 10/13 A kérdező kommentje:
7 valaszolonak szolt az uzi :-)
2014. júl. 7. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!