Kezdem bánni, h nem vetettem el, de már több mint három hónapos vagyok, ez őrület, hogy nyugodhatnék le?
Nem te vagy az véletlenül, aki már több kérdést is tett fel mostanában? Emlékszem a kérdéseidre.
Tudom, hogy nagy a felelősség rajtad. Csak annyit szeretnék mondani, hogy most van nálunk egy kutyus, aki már 8 éves, nem is a miénk, de ha belenézek a szemébe, mindig eszembe jut, hogy ha a gazdái „véletlenül” ittfelejtenék nálunk, akkor sem lennék képes kitenni az utcára, vagy menhelyre vinni, pedig nálunk is pár nap és jön a baba, a kutya pediig bent van a lakásban, és néha elég hisztis. Ismerem már a szuszogását, a horkolását, űgy bűjik, mint egy gyermek. Képtetelen lennék lemondani róla, pedig csak 2 hónapja van nálunk, és csak egy kutya. Azt akartam ebből kihozni, hogy ha nem vagy egoista, önző, embergyűlölő, azt a pici babát olyan hamar meg fogod szeretni, hogy el sem hinnéd, és annyira hamar beleszeretsz, hogy képtelen leszel lemondani róla. Erről szól az élet: felelősséggel tartozunk egymásért.
Szia!
Te vagy az aki nem szereti a baba apukajat?
Megis megtartottad?
Orulok neki:)!!!!!!!!
Figyelj,a hormonjaid most ezt a jatekot jatszak veled es valoszinu vegig "dilis" leszel,legalabb is en az voltam.
Egyik pillanatba sirtam masikba mar nevettem.
Hidd el h jol dontottel.
Hamarosan megmozdul a picid es akkor mar igazan erezni fogod h a tied.Vasarolgass neki.Kezdj el gondolkodni a neven.Foglalkozz a "temaval" sokat.
Es hidd el h hamarosan elmulik ez a rossz erzes.
Szep babavarast neked!
6 honapos kisfiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!