Kezdem bánni, h nem vetettem el, de már több mint három hónapos vagyok, ez őrület, hogy nyugodhatnék le?
Szerintem még bővem van időd megbarátkozni a gondolattal, hogy anya leszel! Egyébként 31 évesen már nagyon is jó korban vagy a babáhaz, hidd el, megjönnek majd azok az érzések, aminek meg kell jönnie. Én még most sem fogom fel, hogy uh-n a mi gyerekünk van, pedig én nagyon akarom ezt a babát! Jövő héten remélem már láthatom élőben!
Ne légy magaddal türelmetlen,és akkor bele fogsz jönni! Egyébként a 3. hónap után rendeződnek a hormonok, és boldogabb leszel, mint eddig bármikor! :-)
Nagyon jól döntöttél, hogy nem ölted meg. Azt nagyon bántad volna, főleg ha utána nem lehetne soha többé gyereked. Mi nagyon akartuk a gyereket mégis megrémültem mikor összejött és felfogtam, hogy húsz évre és utána is teljesen elköteleztem magam. Szóval teljesen természetes, hogy felkavar. Szerintem azokon gondolkodj amik mellette szólnak, az segíthet, hogy el tudd fogadni. Csak ne utáld mert tényleg megérzi.
Abban is egyetértek az előttem szólókkal, hogy még mindig dönthetsz az örökbe adás mellett. Ez utóbbival szinte biztos, hogy boldog életet biztosítasz a picinek, ha végleg nem akarod.
Nekem is a 20.hét környékén , vagy azután sikerült megbarátkoznom a gondolattal,addig nem tudtam felfogni, és átérezni.Most, 30 hetesen pedig én vagyok a világ legboldogabb kismamija, és a legcsodálatosabb dolog történt velem, és mindennél jobban imádom, és várom, hogy megszülessen és felnevelhessem:)
Neked is elfog jönni ez az érzés, várj türelemmel...
Ha nem akarod a gyereket, akkor más lehetőségeid is vannak, mint hogy megölöd. (Szerencsére az abortusz már nem opció.) Lemondasz róla a kórházban: örökbe adod, vagy az apjára bízod.
Amúgy meg még simán előfordulhat, hogy a hátralévő 6 hónapban, vagy a szülés közben, szülés után kialakulnak az anyai érzéseid, és megszereted a kis babót. Épp erre jó ez a 9 hónap, hogy felkészülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!