A problémám az, hogy túlzásba viszem a terhességem alatti aggódást. Hogy nyugodhatnék meg? ( az orvosom szerint minden rendben, de sajnos én nem úgy érzem. ő lesz az első babám) Kérem, ha valakinek ismerős a helyzet válaszoljon! Köszönöm.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem teszek jót ezzel a kicsinek, de nem tudok nem erre gondolni. Fél napom azzal telik, hogy stresszelem magam amiatt hogy esetleg betegen születik a kisbabám.2009. ápr. 26. 11:59
1/6 anonim válasza:
Szia! Ezzel én is így voltam,de muszály ezen változtatnod,mivel az agyban dől el minden! Nyugodj meg,minden rendben lesz,és egészséges kisbabád lesz neked is,mindig ezt mondogasd magadnak! Boldog babavárást!
2/6 anonim válasza:
Na mintha én írtam volna,de komolyan!Igaz nekem volt már egy vetélésem de most mióta megtudtam hogy jön a baba én is állandóan agyaltam.MÉg bőgtem is magamban.Ez már a múlté.Ahány uh.-n voltam mindegyiken mondták hogy jó életjeleket látnak és egyszerűen elmúltak az aggodalmaim.HÁny hetes vagy?Kegyetlen ez,de hidd el próbáld meg a gondolataidat elterelni.Olvasgass vagy csináld amihez kedved van.Én pl. a baba fejlődését szoktam követni és hogy mitcsinálhat most bent meg ilyenek.Nem lesz gond nyugi!!!!!Rossz gondolatokat hanyagold ahogy csak teheted!!!
3/6 anonim válasza:
Nekem az volt a mániám, hogy down-kóros. Nem tudom miért pedig a + vizsgálatokon is rendben volt minden. Családban sem volt, és a korunk sem indokolta szóval semmi okom nem volt rá.
Nem vagy ezzel egyedül é nagyon rossz tudom. Járkálj el ide-oda ne legyen időd ilyeneken gondolkozni.
Ja, és ne olvasgass hülyeségeket a neten meg máshol sem! Én ezt csináltam.
Kislányom már 9 hetes és persze teljesen egészséges.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyosak vagytok! Megpróbálok pozitívan gondolkodni. Amúgy 25 hetes vagyok.
2009. ápr. 26. 15:12
5/6 anonim válasza:
Ez nagyon jó kérdés éppen azon gondolkoztam , hogy felteszem .Amióta csak tudom,hogy babóca van a pocimban mást se csinálok csak aggódok. Nálam ez munkehelyi ártalom is . Még csak 20 hetes vagyok de mindíg csak akkor nyugodtam meg egy kicsit amikor az uh-n azt mondták minden rendben . Most azért aggódok mert azt mondták több a magzatvíz. Sose ér véget.Tudom nem kéne aggódni. Ne aggódj ,ha minden rendben van felesleges és csak pozitívan nézd a világot. Szép egészséges babád lesz.Sétálj sokat és ne agyalj én is azt teszem!Minden jót!
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy mások is megnehezítik így a babavárásukat mint én az enyémet, bár egy kicsit bevallom megnyugtató is. Az utolsó komment küldőjének üzenem; gyönyörű, egészséges babát kívánok és köszönöm a választ!
2009. ápr. 26. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!