Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miről lehet beszélni az első...

Miről lehet beszélni az első napon a középiskolában, ha nincsen ismerős?

Figyelt kérdés

Elég csendes vagyok, nem tudok beszélgetést kezdeményezni.

Ilyenkor miről lehet beszélni?

Értelmes választ légyszi :D

15L

2010. aug. 26. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Ki melyik iskolából jött, miért ide jött, mire emlékszik a felvételiről, még hová jelentkezett, merre lakik... Ilyesmiről. Aztán fokozatosan megismerkedtek, és lesz miről beszélgetni.
2010. aug. 26. 15:31
 2/6 anonim válasza:
83%

nyugi mindenki így lesz ezzel. vagy majdnem mindenki. emlékszem az én időmben..(najó csak 2 éve volt xD) szóval nekem annyival könnyebb volt h voltam gólyatáborban. az első nap általában úgyis csak osztályfőnökikből áll(nálunk legalábbis)a szünetekben meg hidd el nem nehéz témát találni, pont abból adódóan, hogy mindenki egyedül érzi magát. észre sem veszed és máris ott ülnek a nyakadon, hogy hello xy vagyok téged hogy hívnak? egyébként én is a csendesebb típusba tartozom, szóval szerintem hihetsz nekem :)

16/L

2010. aug. 26. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Csak is az alapokról. Miért ide jött, ismere valakit, esetleg hol lakik (ha arra amerre te mondhatod, h mehetnénk együtt haza), melyik suliból jött, stb...Próbáld meg felismerni, h kik akik olyan kötöszködősebbeknek tünnek, velük is beszélni egy pár szót, így később nagyobb eséllyel hagynak békén, m a csendesebbeket előszeretettel szeretik piszkálni

19/F

2010. aug. 26. 15:40
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

de azzal nem vagyok nagyon "tolakodó" ha megkérdezem, hogy hol lakik már az első nap?

2010. aug. 29. 08:01
 5/6 anonim ***** válasza:
jujj, meg ne kérdezzd, mert még kitoloncolnak, de előtte felnégyelnek majd kerékbe törnek és ezek után karóbahúznak. semmis em lesz ha megkérdezed nyugi
2010. aug. 29. 08:15
 6/6 zsana1495 ***** válasza:

Mi az első napon síri csendben ültünk, senki nem szólt senkihez. Másnap kezdtünk el beszélgetni. Én is csendes típus vagyok, lehet, hogy túlságosan is. Elvagyok a magam kis dolgaival, és ezt a többiek észre is vették. Próbáltak belémkötni, meg ugráltatni, de persze, hogy nem hagytam magam mert egyszer oké, de hogy mindig? Azután egyszer megszólaltam, a beszélgetés talán túl hangosra sikeredett a tanárral. Nem vagyok büszke rá, meg amúgy is minden esetben a tanárnak van igaza, de ott és akkor nem volt. És én ezt meg is mondtam neki. A többiek egyszerre fordultak felém, a szemük majd kiesett a helyéről. Azóta úgy vagyok, hogy vagyok. Ha valaki kérdez válaszolok, ha valami eszembejut elmondom.

15/l

2010. aug. 29. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!