Középiskolában első évnyitóra a szülők is elkísérik a gyerekeket?
ne kisérd el:)
csak ha nagyon akarja.
de nem sok szülő lesz ott.
Nálunk úgy volt hogy évnyitó előtt ilyen "ismerkedési" nap volt, tehát nem kifejezett gólyatábor de a lényege ugyanaz. Ott már nagyjából megismertük egymást meg elmondták hogy hova kell menni és hogy hogyan fog lezajlani az évnyitó, szal nem volt rá szükség hogy a szülő is jöjjön.
Ennek ellenére volt akinek eljöttek a szülei de ne úgy képzeld h így bekísérték aztán vele voltak végig, hanem csak eljöttek megnézni az évnyitót kíváncsiságból.
Szerintem ebben semmi ciki nincs, én is kíváncsi lennék a gyerekem új iskolájára, meg az igazgató nyitóbeszédére...
nálunk is volt ismerkedő délután, de nem tudtam elmenni rá. lehet akkor eljön majd velem anyu :$ bár kicsit kellemetlennek fogom érezni.
köszi a válaszokat
Engem csak a suliig kísért el, aztán feltaláltam magam. Én nem ismertem senkit, mert abban az évben egész nyáron Kanadában voltam, még gólyakirándulásra se mentem. Kicsit féltem, meg rossz volt, de kibírtam. Az volt ijesztő, mikor évnyitó lent volt az udvaron és vagy 1000 diák mind ott állt, mikor én mentem, azt sem tudtam, melyik osztályhoz kell odaállnom:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!