Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Középiskolában első évnyitóra...

Középiskolában első évnyitóra a szülők is elkísérik a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Szeptemberben fogok középsuliba menni, nagyon félek tőle. Azt mondta anyukám, hogyha akarom akkor eljön velem az évnyitóra mert vele is elment az anyja, mikor először ment. Mást is elkísér az anyja vagy csak én lennék egyedül? Mert ha nem, akkor valószínűleg én is egyedül megyek. Kellemetlen lenne ha csak engem kísérnének el.
2010. júl. 31. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kísértem el a lányomat. Menj el gólyatáborba és ott megismerkedhetsz néhány leendő osztálytárssal. Könnyebb lesz az évnyitó, ha már van kivel beszélgetned ;)
2010. júl. 31. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

ne kisérd el:)

csak ha nagyon akarja.

de nem sok szülő lesz ott.

2010. júl. 31. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy volt hogy évnyitó előtt ilyen "ismerkedési" nap volt, tehát nem kifejezett gólyatábor de a lényege ugyanaz. Ott már nagyjából megismertük egymást meg elmondták hogy hova kell menni és hogy hogyan fog lezajlani az évnyitó, szal nem volt rá szükség hogy a szülő is jöjjön.

Ennek ellenére volt akinek eljöttek a szülei de ne úgy képzeld h így bekísérték aztán vele voltak végig, hanem csak eljöttek megnézni az évnyitót kíváncsiságból.

Szerintem ebben semmi ciki nincs, én is kíváncsi lennék a gyerekem új iskolájára, meg az igazgató nyitóbeszédére...

2010. júl. 31. 21:41
 4/9 A kérdező kommentje:

nálunk is volt ismerkedő délután, de nem tudtam elmenni rá. lehet akkor eljön majd velem anyu :$ bár kicsit kellemetlennek fogom érezni.

köszi a válaszokat

2010. júl. 31. 21:48
 5/9 cuii ***** válasza:
74%
Figy! 20 éves vok, és anyámmal együtt mentem nemrég a szakiskolába a beiratkozásra...
2010. júl. 31. 23:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem csak a suliig kísért el, aztán feltaláltam magam. Én nem ismertem senkit, mert abban az évben egész nyáron Kanadában voltam, még gólyakirándulásra se mentem. Kicsit féltem, meg rossz volt, de kibírtam. Az volt ijesztő, mikor évnyitó lent volt az udvaron és vagy 1000 diák mind ott állt, mikor én mentem, azt sem tudtam, melyik osztályhoz kell odaállnom:D

16/L

2010. aug. 2. 21:06
 7/9 anonim válasza:
100%
Engem apukám el fog kísérni (idén megyek), mert anyukám pedagógus és neki is akkor van az évnyitója, tehát nem tud eljönni. De ő is eljönne. Szerintem nem gáz és jó is. Akármi közbejöhet: papírokat kell aláírni...stb., több szem többet lát, és ha veled vannak a szüleid, akkor ők is figyelnek az elhangzottakra, így kevesebb az esély arra, hogy elfelejtesz, nem hallasz meg valamit. Szerintem jó, ha elkísérnek.
2010. aug. 2. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem elkísért, aztán a suli udvarán megvárt, nem jött tovább.
2010. aug. 3. 20:07
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. aug. 13. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!