Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen volt az első napod a...

Milyen volt az első napod a középiskolában?

Figyelt kérdés

Nagyon izgulok mert nem vagyok nagyon beszédes típus

Mit lehet ilyenkor beszélni?

Hova ültetek szabad padba vagy ismeretlen mellé?

2010. júl. 24. 15:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Bárki mellé ülhetsz...én is ülhettem. Én a macskáimról beszéltem egy sort, meg hogy mennyire szeretem Indiát. Kérdezgess te is az osztálytársaidtól! :)
2010. júl. 24. 15:11
 2/19 anonim ***** válasza:
25%

Honnan jöttél? Szereted-e Justin Biebert?

Voltál-e már SP koncerten... Ilyenek...

2010. júl. 24. 15:12
 3/19 anonim ***** válasza:
78%

Bocsi azt olvastam hogy ültettek...

Ülj ismeretlen mellé!!!

2010. júl. 24. 15:12
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
Én két volt iskolatársam is láttam, szóval könnyebb volt, nem éreztem egyedül magad. Megbeszéltem az egyikkel (matek csoporttársam is volt régen) hogy egymás mellé ülünk. Nem volt hosszú életű együttülés, de másokkal könnyebben lehetett szóba elegyedni, ha már ketten voltunk.
2010. júl. 24. 15:15
 5/19 anonim ***** válasza:
78%

Hű, az nagyon régen volt - tíz éve. Mivel akkor csak egy osztálytársamat ismertem, mellé ültem. Nálunk az első nap egyben az évnyitó napja is volt, templomban, hö! Nem sokra emlékszem. Az egyik lány, akivel a mai napig nagyon jóban vagyunk, nem fehérben volt, hanem sárgában. Hogy az egyik osztálytársamra azt hittem, hogy tanár. És, hogy hazafelé, délben sokan voltak a buszon. (Azelőtt nem jártam másik városba iskolába)

Amúgy azt elején én sem nagyon beszéltem, csak azzal az egy lánnyal, akit már előtte is ismertem. De figyeltem, amikor mások filmekről, rajzokról beszélgettek, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy beépültem.

2010. júl. 24. 15:21
 6/19 anonim ***** válasza:
78%

szeptemberben elmondom:P

de nyugivan. szerintem jön magától mint egy randin:D

én is eléggé fosokxd

de ha van névsorod vagy valami myvipen vagy iwiwen facebook-on megkereshetsz egykét embert aki szimpi felveszed msnre...beszélgettek és már nemleszel annyira egyedül(L) soksikert.

2010. júl. 24. 15:40
 7/19 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

15:21-es remélem velem is ez lesz

nincsen névsorom mert abból a szakból 2 osztály indul és nem tudom, hogy melyikbe leszek

2010. júl. 24. 15:57
 8/19 anonim ***** válasza:
Ismeretlen mellé ültem, mivel egyetlen embert sem ismertem. Először a környékbeliekkel (akik körülöttem ültek) kezdtem el beszélgetni, aztán a többiekkel is.
2010. júl. 24. 17:04
 9/19 anonim ***** válasza:
56%

Érdekes...

senkit sem ismertem. Évnyitón hamar leléptem, úgyhogy csak másnap vettek észre. De akkor nagyon. Én voltam az egyetlen akit még nem faggattak ki, úgyhogy mindjárt nekem estek, ferdén nézték az újságpapírba csomagolt könyveimet, a nagy pentagramos vázlatfüzetemet és kétpercenként megpiszkálták a hajamból kiálló varjútollat. És percenként kérdezték hogy hogy kell leírnom a nevemet és hogy mondom ki. Szerintem még ujjlenyomatot is vettek a HELLes dobozomról. Aztán megelégeltem és elküldtem őket a ...-ba =D

ennyi kb. vicces volt =D

2010. júl. 24. 19:45
 10/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ülj olyan mellé, aki egy kicsit is szimpatikus (vagyis a mellé a cuki fiú mellé huppanj le, aki a legjobban bejön;) de férfe a tréfát!) Én aszem

1. hamarabb megyek be, hogy legyen időm beszélgetni pár emberre. Aztán majd meglátom, ki mellé ülök le

2. (és ez a valószínűbb) annyit kések, hogy már csak az első óra végreérek oda és csak egy hely lesz szabad. És oda fogok én ülni :D

U.i.: te vagy az Honti? :S

2010. júl. 26. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!