Milyen volt az első napod a középiskolában?
Nagyon izgulok mert nem vagyok nagyon beszédes típus
Mit lehet ilyenkor beszélni?
Hova ültetek szabad padba vagy ismeretlen mellé?
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:18
Abszulut igaza van!
bár ha nem izgulsz az nem feltétlen jelenthet hárányt ;)
U.i.: akkor bocsi :)
Hát nekem olyan volt,hogy bementem a suliba egyből odajöttek hárman,hogy én melyik osztályba fogok tartozni,mondtam,aztán kiderült hogy osztálytársak leszünk,bementünk a terembe,és az egyik lány megkért hogy üljek mellé,beszélgettünk,figyelgettük hogy ki jön még be,és akkor jött az,hogy aki nem tetszett nekik,nem volt szimpi,azt kiröhögték hogy úristen neee,meg ilyesmi :) Én szeretettel gondolok vissza az első napomra,de már nem járok abba az osztályba :DD.
A másik első napom a másik osztálynál érdekes volt,kisebbek voltak nálam,és éretlenebbek,de hát kilencedikesek voltak:D Barátnőm akivel buktunk,mondta hogy ha bemek ne röhögjek :DD Bementem,körbenéztem,jöttem is ki,olyan vicces volt,hogy mindenki ott ül és bámul előre:))) Senki nem mert megszólalni az első hónapba,szóval segítettünk,pár emberrel összebarátkoztunk,és ennyi :D
én nem ismertem senkit se , be ültem az ablakhoz a második padba egyedül és ráfeküdtem a padra. és kb egy hétig ezt csináltam hogy senkivel nem beszéltem csak azzal aki hozzáoszolt itt gondolok 2 lányra.
de most már sikerült maximálisan beilleszkednem.
Nagyon izgultam az első nap,de nem volt gond.
Én olyan lány mellé ültem akit ismertem(láttam párszor)és megbeszéltük msn-en,hogy együtt ülünk.Ő sem ismert mást és én sem.
Először az előttünk lévő két lánnyal beszéltünk aztán lassan az egész osztállyal.Én mindenkivel szóba álltam egytől egyig,mindenkivel tudtam dumálni ezzel nem volt gond,amúgy is mindig jár a szám:D.A padtársam viszont nem nagyon beszélt senkivel,de ő is beépült.
Aztán az osztályunk elég jó lett egy osztálykirándulásnak köszönhetően.
Izgultam bár tudtam,hogy be tudok illeszkedni és csak lesz néhány barátom.Nem akartam a középpontba kerülni,de szívesen beszélgettem bárkivel bármiről,az volt a fontos,hogy legyen néhány barátom,hogy nem legyek egyedül és ennyi.
Végül is mindenkivel szót értek az osztályban és ez szerintem elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!