Jól tettem, hogy véget vetettem a kapcsolatunknak?
Figyelt kérdés
2,5 voltunk együtt,mindent tiltott,nem mehettem sehova,nem vehettem fel semmilyen nőies ruhát.Előtte egy életvidám klassz csajszi voltam,aki imádott nevetni..most meg..betelt a pohár.Bnőmmel elmentünk vásárolgatni suli után és akkora balhét csapott..Párszor megvert.Ti is szakitottatok vna ?
17/L
2011. máj. 17. 15:18
1/22 anonim válasza:
Igen, ez volt a lehető legjobb dolog, amit tehettél! Csak nehogy visszafogadd!!!
2/22 anonim válasza:
miazhogy! független életerős fiatal lánynak tűnsz, aki nem kötheti le magát ilyen idősen. ráadásul megvert.... hát talán nem is kellett volna összejönnötök
3/22 A kérdező kommentje:
aztmondta,hogy öngyilkos lesz..szerintetek tényleg megteszi ? :S
2011. máj. 17. 15:21
4/22 anonim válasza:
Dehogy teszi meg! Azt lesheted. Ezek mind üres zsarolások általában.
5/22 anonim válasza:
Csak próbálkozik, hogy visszamenj hozzá... utálom a zsarolást...
6/22 anonim válasza:
csak zsarolni próbál
ne reagálj semmit semmilyen megkeresésére,se telefon,semmi
majd eltűnik az életedből
jól tetted,legyél büszke magadra,nem pazarolsz rá több időt
7/22 napietus válasza:
ez volt az egyetlen helyes döntés. dehogy teszi. fenyegetőzik, mert nemcsak egy aggresszív barom, de egy gyáva féreg is. zsarolni akar Téged, ne hagyd. ne is kommunikálj vele mostantól.
8/22 anonim válasza:
Megvert? Naná, hogy jól tetted!!! Meg a többi alapján is. Ha engem megvert volna a fiúm, vagy csak kezet emelt volna rám, 2 lábbal rúgtam volna ki, vagy szabályosan elmenekültem volna a közeléből. Én egyszer mondjuk pofon vágtam, de elbőgtem magam utána, annyira megbántam (meg meg is ijedtem, mert belegondoltam, hogy ennyi erőből neki is lenne joga). És nemsokára szakítottunk is, persze nem ezért. :)
9/22 A kérdező kommentje:
köszönöm aranyosak vagytok.Azt mondta,hogy megkeseriti az életemet,követni fog.
Miért nm birja elviselni,hogy vége ?
2011. máj. 17. 15:24
10/22 anonim válasza:
15:23 vagyok. Engem is fenyegetett, hogy öngyilkos lesz, azóta is él, ennek már kb. 3 éve. Depressziósnak depressziós, de kb. mindigis az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!