Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem, hogy véget vetette...

Jól tettem, hogy véget vetettem a kapcsolatunknak?

Figyelt kérdés

2,5 voltunk együtt,mindent tiltott,nem mehettem sehova,nem vehettem fel semmilyen nőies ruhát.Előtte egy életvidám klassz csajszi voltam,aki imádott nevetni..most meg..betelt a pohár.Bnőmmel elmentünk vásárolgatni suli után és akkora balhét csapott..Párszor megvert.Ti is szakitottatok vna ?

17/L

2011. máj. 17. 15:18
1 2 3
 11/22 napietus ***** válasza:
84%
ha tényleg zaklatni fog, szólj apukádnak, vagy bármelyik idősebb férfi rokonodnak, testvérednek, ha van. engem is folyton zaklatott egy hülye mikor kb. annyi idős voltam, mint te most, követett, telefonálgatott, meg ilyenek (pedig nem jártunk, mert egy idióta volt). apám beszélgetett vele 10 percet, és leszállt rólam.
2011. máj. 17. 15:26
 12/22 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon aranyosak vagytok.:)
2011. máj. 17. 15:27
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

be ne vedd ezt az öngyilkos leszek fenyegetőzést! az én exem is bejátszotta -.- .aggresszív állat volt, nem vert ugyan meg, de lelkileg folyamat megalázott.

sztem ne fogadd vissza, ne is beszélj vele, jól tetted, h szakítottál vele!

2011. máj. 17. 15:28
 14/22 A kérdező kommentje:
nem tudom miért érdemlem ezt.mindenkivel aranyos,jófej vagyok..dehát..remélem még lehetek boldog ( :
2011. máj. 17. 15:29
 15/22 A kérdező kommentje:
nagyon félek
2011. máj. 17. 15:44
 16/22 anonim ***** válasza:
81%

Nézz a lelkedbe! A boldogság máris beköltözött! Csak így tovább, nevess, kacagj, örülj, a legnehezebb lépést már megtetted. Légy büszke önmagadra!

Nem lesz öngyilkos, attól ne félj! Csak zsarolni akar, ne hagyd magad. Éldd a saját életed, te csak önmagadért vagy felelős. Hogy ő mit kezd a sajátjával, az pedig az ő felelőssége önmagával szemben.

Barátnőddel igyekezzetek bepótolni mindazt, amit elmulasztottál az elmúlt 2,5 év alatt!

Minden ujjadra kapsz ennél sokkal jobbat, csak ki kell várni, ill. olyan körökben mozogni, ahol a facér fiúk is mozognak. Az igazi szerelem még eztán jön! De jön!!!

2011. máj. 17. 15:44
 17/22 napietus ***** válasza:
ne félj, nincs mitől. eddig miért hagytad, hogy verjen? szüleid tűrték ezt? vagy el sem mondtad nekik? mert akkor itt az ideje...
2011. máj. 17. 15:45
 18/22 A kérdező kommentje:
nem mertem,mert akkor kiakadtak volna..jogosan
2011. máj. 17. 15:52
 19/22 anonim ***** válasza:
81%

A közelébe se menj.A lányom ugyanigy járt,ő is 17 éves volt amikor belebonyolódott egy hasonló kapcsolatba,a tiltásom ellenére.Végül házasság is lett aminek a végeredménye jelen pillanatban

-elvált anya 25 éves korában

-egyedül álló anya két gyerekkel

-borzalmasnál borzalmasabb emlékekkel,még birósági tárgyalás is volt nem egy.

-A mai napig látni itt ott a helyeket amik soha nem fognak elmúlni a testéről,pedig gyönyörű nő.

Az ilyen elmebetegeket le kell épiteni,és isten örizz velük bármiféle kapcsolat.

2011. máj. 17. 18:48
 20/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem csak szakítottam volna, még el is verem egy széklábbal búcsúzóul.
2011. máj. 17. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!