Jól tettem, hogy véget vetettem a kapcsolatunknak?
2,5 voltunk együtt,mindent tiltott,nem mehettem sehova,nem vehettem fel semmilyen nőies ruhát.Előtte egy életvidám klassz csajszi voltam,aki imádott nevetni..most meg..betelt a pohár.Bnőmmel elmentünk vásárolgatni suli után és akkora balhét csapott..Párszor megvert.Ti is szakitottatok vna ?
17/L
be ne vedd ezt az öngyilkos leszek fenyegetőzést! az én exem is bejátszotta -.- .aggresszív állat volt, nem vert ugyan meg, de lelkileg folyamat megalázott.
sztem ne fogadd vissza, ne is beszélj vele, jól tetted, h szakítottál vele!
Nézz a lelkedbe! A boldogság máris beköltözött! Csak így tovább, nevess, kacagj, örülj, a legnehezebb lépést már megtetted. Légy büszke önmagadra!
Nem lesz öngyilkos, attól ne félj! Csak zsarolni akar, ne hagyd magad. Éldd a saját életed, te csak önmagadért vagy felelős. Hogy ő mit kezd a sajátjával, az pedig az ő felelőssége önmagával szemben.
Barátnőddel igyekezzetek bepótolni mindazt, amit elmulasztottál az elmúlt 2,5 év alatt!
Minden ujjadra kapsz ennél sokkal jobbat, csak ki kell várni, ill. olyan körökben mozogni, ahol a facér fiúk is mozognak. Az igazi szerelem még eztán jön! De jön!!!
A közelébe se menj.A lányom ugyanigy járt,ő is 17 éves volt amikor belebonyolódott egy hasonló kapcsolatba,a tiltásom ellenére.Végül házasság is lett aminek a végeredménye jelen pillanatban
-elvált anya 25 éves korában
-egyedül álló anya két gyerekkel
-borzalmasnál borzalmasabb emlékekkel,még birósági tárgyalás is volt nem egy.
-A mai napig látni itt ott a helyeket amik soha nem fognak elmúlni a testéről,pedig gyönyörű nő.
Az ilyen elmebetegeket le kell épiteni,és isten örizz velük bármiféle kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!