Szerintetek van még jövője a kapcsolatunknak? (rövid)
Hát, ezt csak Te tudod eldönteni.
Maradsz-e a biztos kapcsolatodban, vagy megpróbálod megkeresni a "felhők feletti" szerelmet.
Mindkettőnek vannak előnyei is, hátrányai is.
A nagy szerelem néha nagy csalódást okoz.
Ha nem vagy szerelmes igazán, csalódni sem tudsz akkorát.
Viszont egy lángoló nagy szerelem olyan élmény, amivel a langyos kis kapcsolat nem versenyezhet.
Rajtad múlik, hogy mit választasz!
Figyelj, én csak a magam példáját tudom mondani.
Én is úgy voltam, mint Te, langyos semmilyen kapcsolatban.
Aztán jött valaki, akibe halálosan beleszerettem.
Aki volt már szerelmes, az tudja, hogy milyen ez.
Olyan szerelmes voltam, hogy a világot meg tudtam volna váltani. Úgy kivirultam, megszépültem, megtáltosodtam, hogy csak csoda.
Vége lett!
Hát, úgy szenvedtem, olyan mélységesen, mint amennyire előtte szerettem. Majdnem belehaltam.
Ezek a nagy érzelmek szinte mindig együtt járnak.
Ha nagyon szeretsz, akkor nagyon nagy a kockázat, hogy őrült módon tud fájni, ha vége lesz.
De mégsem bánom, hogy így történt, mert az óta a szerelem óta tudom, hogy milyen igazán SZERETNI valakit.
De, mondom, rajtad áll, hogy mit választasz.
4-5-6 év után a legtöbb kapcsolat valamilyen szinten kihűl. Nem a rossz értelemben. Egyszerűen véget ér a rózsaszín felhő érzés, bizonyos szempontból csökken az intenzitása. És valami más lép a helyébe, valami sokkal jobb. Ahogy te írod, "csak nagyon jó vele minden".
Van, aki ezt elfogadja, van aki félreismeri, és ezért lelép. Te még fiatal vagy, ha újra lángolni akarsz, az érthető. Hogy vele vagy mással, az a te döntésed. A fiatal korban létrejövő kapcsolatoknak ez az átka sajnos.
Mi is átéltük ezt, de már túl vagyunk rajta.
Ennyiből nem lehet megítélni a helyzetet, én csak arra akartam rávilágítani, hogy egy ilyen "lecsillapodás" minden kapcsolatban megtörténik, és könnyű félreismerni.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!