Anyukák! A kókuszmatracra élég egy gumis lepedő? Ágyneműgarnitúrát érdemes venni?
Nekünk volt minden.
A matracra csak lepedőt tettem, a fejvédő még most is fent van, 17 hós, de nem körben, csak az ágy feléig ér.
A baldachint is a gyerek egy éves korában vettem le, illetve lusta voltam visszarakni mosás után, és így maradt, azt nagyon nem szerettem a vasra felhúzogatni:)
Semmi sem kell vagy kötelező! :)
Akinek kell a pucc és pl a baldachin az vehet magának (nekünk is van) :). Amúgy pedig olyan dolgokat vegyél meg, amit úgy gondolsz hasznos lesz. A fejvédő nem hátrány, de régen enélkül is megvoltak. Mi is felnőttünk "valahogy".
En nem vennek agynemut meg neki kezdesre. Eleg egy alvozsak. A kokuszmatracra csak lepedot tettem, es egy pelust a feneke ala (ezt meg a matrac es a lepedo koze)
7hos kisfiu anyukaja
2. vagyok, én meg pont a feje alá tettem a pelust:)
Kókuszmatracunk van, de nem penészedik a gumis lepedő alatt, 3 naponta cserélem a teljes garnitúrát.
Amíg újszülött volt, mondjuk nyár volt, én sem használtam a paplant, sőt még télen sem, csak nagyon vastag hálózsákot, pléddel, most mikor elmúlt egy éves, használtuk a paplant.
Mondjuk ez régi fajta, vastag, még az enyém volt.
Szia!
Fejvédőt sem muszáj venni! Nem lett a mi fejünknek sem semmi baja, pedig nem volt fejvédő a mi időnkben :)
A kismamák és a babavárás a legjobb üzlet, mindent meg tudnak velünk vetetni!
Szépek ezek a garnitúrák, de ha spórolni akarsz valamin, ezeken pont elkezdheted :)
Mi nagyon olcsón vettünk meg mindent, semmi luxus, mert nem tehetjük meg. De baldachint szereztünk, ugyanis a mi szobánkban lesz a kiságy sajnos, a fény zavarná a kicsit. Persze nem habos-babos átlátszó baldachin-függönyünk van, hanem aranyos, szép, de praktikus, ami segít biztosítani majd a baba nyugodt alvását.
A kókuszmatracra gumilepedőt gondoltál vagy lepedőt, aminek gumis a széle? Nem mindegy :)
Textil-lepedő kell, a gumis szélű a legpraktikusabb, viszont gumilepedőt nem is szabad alá rakni kókuszmatrachoz. Ha pisis lesz, a kókuszmatracnak nem lesz semmi baja, átengedi, ezért nem kell gumilepedő, az csak a szivacsbetéthez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!