Magát az ágyneműgarnitúrát ki kell vagy ki lehet mosni?
Szia!
Ki lehet mosni persze, én is kimostam és vasaltam (elvileg kell is lennie a címkéjén kezelési útmutatónak). A párnának lehet hogy nem is veszed majd hasznát, akármilyen lapos is, mert a piciknek még jobb ha minél lejjebb van a fejük, elég alá egy textilpelus is.
Én nem vettem rá ágyneműhuzatot pluszban, mert szerintem felesleges, de vehetsz is rá, ezt mindenki maga dönti el.
Két garnitúrát vettem, mert ha az egyiket mossa az ember, a másikat tudja használni.
Viszont ennél jóval olcsóbban is kapsz ágyneműt ami jó minőségű, nem kell feltétlenül 20ezer forintosnak lennie annak a takarónak meg a párnának, a baba nem azt nézi...pl. amiket én vettem garnitúrák 2500 Ft volt darabja (takaró+párna). De ha ragaszkodsz olyanhoz, amihez minden van (fejvédő, baldachin, tároló zsák...stb) olyat is lehet kapni 6-7-8 ezerért, ami szintén jó minőség.
Remélem tudtam segíteni!:)
Boldog babavárást neked!:)
Megnéztem az enyémet, azon az van, hogy csak kézzel lehet mosni, de nem figyeltem, és kimostam géppel, 40 fokon, és centrifugáztam is. Nem lett semmi baja, de ez nem mérvadó, nem tudom a te ágyneműd milyen...
Ebben az esetben valószínűleg kimoshatod gépben, csak nem szabad centrifugázni, olyan programot válassz, amiben nincs centrifuga, vagy mosd ki kézzel.
Tényleg jó ötlet, ha pluszba csak egy takarót vagy plédet veszel, vagy esetleg egy hálózsákot, mert ki tudja melyiket fogja bírni a végén, és így nem kell olyan nagy összeget kiadnod, ha mondod is, hogy úgyis csak a takarót fogod használni.
A szettből a többi részt nem is kell olyan gyakran mosni, mint a takarót, párnát és a lepedőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!