Szükségünk lesz légzésfigyelőre, ha igen, menniy ideig és mit ajánlatok?
Én viszont nem tartom feleslegesnek. Én a vaterán vettem egy használtat, nagyon jó állapotban van, 4 hónapot használták. Szerintem legalább fél éves korig használni fogom, de lehet, hogy még utána is, a szakemberek 1 évet javasolnak.
Nem tartom feleslegesnek, mert emlékszem, amikor a nővérem szült 23. évvel ezelőtt és percekig lestük a keresztfiamat, hogy lélegzik-e. Olyan aggasztó volt az egész. Ha már feltaláltak egy ilyen kütyüt és azért nem elérhetetlen áron lehet beszerezni, akkor már nem lehet haszontalan. Megjegyzem, bár nem kívánom senkinek, egy koraszülött gyereknél kifejezetten hasznos lehet. Egy ismerősöm gyermekénél hónapokig volt légzési probléma, mindig fel kellett rázni, hogy vegyen levegőt. Ilyen készülék nélkül azt hiszem őrizhették volna a gyereket éjjel-nappal.
Szóval Te döntöd el, hogy szükséged lesz-e rá, vagy sem, végül is nem kötelező kellék. De szerintem megnyugtató.
Minden jót!
(34. hetes mami)
tegnapi 18:43-as vagyok. Találtam Neked egy nagyon hasznos oldalt erről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!