Szerintetek várjak még? Hozzájuthatok jobb áron is? Mindenképpen szükségünk van olyan babahordozóra, amit ujjszülöttkortól lehet használni, tehát 180 fokban dönthető. Nézzétek meg légyszi'!
Figyelt kérdés
29 hetes terhes vagyok, én 34 hétre születtem, ezért ami fontos igyekszem most beszerezni, bár a forrásaink szükösek.
2010. febr. 2. 11:39
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Off.
Nem is tudtam, hogy van dönthető...
4/11 anonim válasza:
MI újat vettünk a múlt héten 15000ft ért,még télre kis bundazsák szerüt is adnak hozzá,hogy nem fázzon a baba.Szerintem is sok érte a 40 ezer.
5/11 anonim válasza:
Ne haragudj,hogy belekérdezek.Te a 34. hétre milyen súllyal születtél?Én most vagyok 32 hetes,és úgy néz ki meg fognak hamarosan császározni,mert nem fejlődnek rendesen a babák.Ikreket várok.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szétnézek, mivel a 40e nekem nagyon sok.
34 hetesen 2800 gr voltam, és 2600-zal engedtek haza.
Úgy tudom 2500-zal már hazaengedik a kicsiket.
Én is veszélyeztetett vagyok, bár semmi panaaszom, a baba eddig jól fejlődött, de kevés a magzatvízem.
Üdv. és könnyű szülést!
2010. febr. 2. 15:35
7/11 A kérdező kommentje:
Ezt találtam, ami dönthető. Ez azért jobb, mert a kocsi problémát is megoldja, bár mi kislányt várunk.
Mi a véleményetek?
2010. febr. 2. 16:38
9/11 anonim válasza:
A 12:08as vagyok szerintem is jobb nekem is szimpi.Szerencsére nekem nem kell vennem mert mi párom szüleitől kapunk szintén hasonlót(kocsi és hordozó egyben).Örülök hogy segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!