Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pécsiek vagyunk, de csak...

Pécsiek vagyunk, de csak nemrég költöztünk ide. Nincs fix nőgyógyászom, de most szükségünk lenne rá. Kit javasolnátok és kit semmiképp sem?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:

szia. én is pécsi vagyok. én dr. Schunk Erzsébetet ajánlom, van magánrendelése is, meg SZTK-s is. a Veress Endre rendelőintézetben rendel. nagyon rendes, empatikus nő, és nem csak a magánrendelésen! én nagyon szeretem!

ha bővebben érdekel, elmondom, hogy hogy kell bejelentkezni hozzá, mobilszámot is tudok adni.

2009. aug. 18. 12:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a gyors válaszod! :) Nézelődök még, olvasgatok, de megjegyeztem a doktornő nevét! Mégegyszer köszi!
2009. aug. 18. 12:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia a Klinikán Dr Veszprémi Béla ő egy idősebb,tanár is,nagyon nagy szaktekintély és kedves is.Ha a fiatalabbak szimpatikusabbak,Dr Rácz Sándor,ő is egy tündér.
2009. aug. 18. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!