Babetta87 kérdése:
Milyen gyógyszert javasolnátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Rosszul érzem magam, amiért ilyen kérdést írok ki, de már teljesen tanácstalan vagyok. Reggel óta hasogat a fejem, de nem mertem bevenni semmit, nehogy ártsak vele a babának. Ha volt hasonló panaszotok, nektek mivel sikerült elmúlasztani? Köszönöm a segítséget előre is!
13 hkm
2011. aug. 23. 15:27
1/6 anonim válasza:
CsAK pARACETAMOL TARTALMÚ GYÓGYSZERT SZEDHETSZ A TERHESSÉG ALATT.PANADOLT JAVASOLOK, NEM LESZ TŐLE SEMMI BAJOD ÉS HAMAR ELMÚLIK A FEJFÁJÁSOD IS.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippet, megpróbálom
2011. aug. 23. 15:48
3/6 anonim válasza:
ÉN IS PANADOLT VETTEM BE HA FÁJT A FEJEM!
27H.KM.
4/6 anonim válasza:
Algopyrint is nyugodtan szedhetsz (napi 1 tabletta nem árt a terhesség alatt, persze nem kell mindenért bekapkodni). És a homeopátiához is fordulhatsz, legtöbbször segít.
5/6 sumergo válasza:
Soha nem fájt a fejem a terhesség előtt, az első 12 hétben viszont kb. naponta előjött. Akkor mindig megpróbáltam másra koncentrálni, vagy becsukni a szemem, és arra koncentrálni, hogy jól vagyok, és nem fáj semmim, és működött!!! Egy próbát megér!!
29+1 hkm
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos a másra koncentrálás nem jött be, azzal próbáltam eddig, hátha nem kell semmit bevennem...de nem jött be. Nekem előtte is sokat fájt a fejem, nem sűrűn, de ha fájt, rettenetesen fájt. Na most kb. ugyan az a fájdalom. Talán a tabi segít majd. Köszönöm, hogy ilyen sok tippet adtatok!
2011. aug. 23. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!