Hányinger ellen javasolnátok nekem valami jól bevált gyógyszert?
Több mint egy hete naponta többször is hányingerem van,más panaszom viszont nincsen.
B6 vitamint szedek,de nem segít...
hányinger lehet más betegségnek a tünetei is, ugye tudod? pl. az életveszélyes májzsugorodásnak, vírusfertőzésnek stb...
mindenképpen menj el orvoshoz! ha a tünetet kezeled, az ok még nem fog elmúlni!
azt hiszem van kalcium tabletta (Rennie) gyomorégésre
a szódabikarbóna is jó szer, csak ne vidd túlzásba, mert lugosít!
1. doki,
2. gyorssegély: üveges, jéghideg kóla, kanalanként.
Egyetértek, tudd meg az okát, ha szükséges menj orvoshoz.
Egyébként az egyik természetes hányinger elleni szer: gyömbér. El kellen rágcsálnod egy vékony csíkot a megtisztított gyökérből... ha van lehetőséged rá.
Az első hozzászólóval azért vitatkoznék...ha vírusos meg tudja miféle világvégi baja lenne a kérdezőnek, akkor nem egy hete küszködne a bajával, már intenzíven lenne. Fölösleges riogatni az embereket !
Egyébként valóban járj utána, mi az oka.
Nem kell riogatni senkit tuléled majd elmulik.
lehet bakteriális v virusfertözés.
Én 5 évvel ezelőtt (külföldön)olyan fertőzést kaptam majdnem egyhétig folyt belőlem a lé alul felül nagymennyiségben hasmenés hányás.(az már kissé durva nem? )Közbe meg vert a viz...láz ect...leadtam kb 7 kilot nem egész 4-5 nap alatt50kg lettem a176cm-s magasságomhoz képest nem szedtem rá semmit nem mentem.
orvoshoz vele de tuléltem hála istennek máraminden oké.A enni nem tudtam vizet persze pótoltam amennyire tudtam mert az is kijött belölem egy része mert csakannyi erőm volt hogy kikeljek az ágyból naponta pár percre igyak meg vizeljek oszt kész.Amugy mára minden franko.Elöfordul az ilyesmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!