Van itt olyan kismama, aki nem sokat szán babakocsira?
én használtan vettem hétezer forintért álmaim gyönyörű mély babakocsiját, tökéletesen bevált, és hülyeség lett volna újat vásárolni
szerintem
Mi használtam, 30.000 Ft-ért vettünk egy NeoNato multifunkciós (mózes, autós hordozó, sport) babakocsit.
Azóta egyszer már kellett javítani, az 12.000 Ft volt. Szóval összességében nem lett olcsó...
használtan tervezek venni, több okből is:
1. jó minőségűt nem tudok magamnak megengedni újan. De több mint 100 ezret akkor sem adnék kocsira, ha lenne is rá keretem. Újan csak lengyel gyait vehetnék, az meg nem kell, ígt lesz használt, de megbízható márkájú
2. hordozókendőzni szeretnék főként én is, de főként a férjem vágya ez, így drága kocsit ezért sem szeretnénk
3. lehet, hogy agyerek utálni fogja a kocsit, akkor megbánnám, hogy kidobtam a sok pénzt érte
4. Jól tudom, hogy kb 2 éves korig lehet használni, mert utána úgysem akar beleülni a gyerek? (mózest meg csak fél évig). Ennyi időre meg főleg nem éri meg a drága kocsi, hacsak nem villogni akar vele az ember.
Én így látom, de nem ítélem el azokat sem, akik másként gondolkodnak erről a kérdésről.
En hasznaltan kaptam -megkimelt allapotban- egy 12 eves Graco babakocsit (fekvo es ulo pozicionalhato a hattamla), es nagyon meg voltam vele elegedve. (Kb 5000ft-t erne ma)
A fiam kb 15 honapos koratol nem volt hajlando megulni benne, szoval jol jartam hogy nem vettem 100ezerert ujat...
Igaz, hogy 4 évvel ezelőtt volt, de leírom.
45 eFt-ért vettem egy TELJESEN új multifunkciós babakocsit (fekvő, több ülésben dönthető, fordítható tolókaros stb.) autós hordozóval, táskával, esővédővel, minden felszerelésével együtt. Új ára már akkor is 90 eFt körül lehetett.
Sajnos a családba, ahonnan eladták meghalt a baba születése előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!