Más kismama is van így? Mit tegyek ellene?
Valamit tényleg kéne csinálni ezzel a helyzettel, mert majd ott leszel egy újszülött babával és gondolom a párod akkor sem mindig lesz ott melletted. Szerintem még inkább ijesztő lesz.
Valami hobbyt találj ki pl valami gyerekszoba dekorációt készíts saját kezűleg, nem kell most felrakni csak elkészíted, aztán elteszed. Pl dekorgumiból szuperjókat lehet csinálni, vagy goblein, keresztszemes stb.
Hátha megtetszik :)
Én is próbáltam ilyet, nem ennyire bonyolultat :) de jó lett :)
Vagy nézz valami jó sorozatot ami tényleg leköt pl Jóbarátok, az még szórakoztató is :)
Az én férjem is 3 műszakban dolgozik. megvárom hogy elmenjen, azt bezárkózok, mind a két ajtót bezárom ablakokat, a hálóban hagyom csak nyitva de a redöny épphogy le van engedve. ilyenkor szoktam még netezni, tv-zni azt elfáradok alszok és reggel úgy kelek ahogy ő hazaér. vagy elmegy, elmegyek egyet zuhanyozni és pici net és alvás. ha esetleg hallok valami zajt tuti nem megyek ki hacsak nem esélyes hogy a cicánkat nyúzzák :)
ő sem szeret itthon hagyni, de tudja hogy bezárkozok és nem lehet baj, ha valami mégis akkor telefon, a műszakvezetőt mindig tudom hívni (hacsak nem szabin van), ha szülés van és nincs itthon a férjem akkor is a főnöknek szólok, mert nem lehet bent telefon és értelme sincs mert nagy zajban melóznak...tehát szólok a vezetőnek ő szól a férjemnek, és 10perc és itthon van ha gond van. nálatok nincs ilyen "vészhívó"? mert ha nem is akar senki bejönni akkor is lehetsz rosszul valahogy csak kapcsolatba tudsz lépni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!