Zsófi19901003 kérdése:
35 hetes kismama vagyok és Rh pozitív. A mostani ellenanyag szűrésem poitív lett, hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 09:41
1/2 anonim válasza:
én is rh pozi vagyok, és mégis ellenanyagos, 9. hetes korom óta. két hetente kontrollra kell járnom, végig pozitív. apa vér csoportját meg sem nézték, mert azt mondták nincs jelentősége. egyébként mi sem tudjuk, de ő elvileg eh negatívos
2/2 anonim válasza:
Úgy lehet hogy ellenanyagtermelés nem csak terhesség alatt fordulhat elő, nem ugyanaz mint az RH összeférhetetlenség ami ugye akkor állhat elő, ha az anya vércsoportja RH-.
Anyukámnak is pozitív volt az ellenanyagszűrése a kézműtétje előtt pedig köze nem volt terhességhez. :)
Annyi jelentősége van, hogy vérátömlesztés esetén ennek megfelelően kell vért kapnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!