Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes kismama vagyok. Még...

ReniAdam kérdése:

32 hetes kismama vagyok. Még mindig rengeteget mocorog a babám, láthatóan és érezhetően, pedig mindenki azt mondja, hogy ilyenkor már nem tud olyan intenzíven. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Lehetséges hogy nem fejlődik elég jól és túl kicsi , ezért van Ennyi helye a mozgásra?

2014. jún. 26. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ó, 32 hetesen az én fiam úgy mocorgott és rugdosott, hogy csak na. Ilyenkor azért még van helyük. Ja és 3900 grammal és 55 cm-el született, úgyhogy nem volt kicsi. Nyugi, normális, hogy aktív, örülj neki.
2014. jún. 26. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem még 1,5 hét van szülésig, de az enyém is mocorog még rendesen. Néha a sírógörcs kerülget annyira fáj, pedig nem kicsi babának mondják. Az első 3840 gramm volt, a második 3400 gramm volt, most a kettő közé teszik.
2014. jún. 26. 14:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Kicsit Megnyugodtam, mert folyton azzal traktálnak, hogy "ilyenkor már nem kéne Ennyit mocorognia"
2014. jún. 26. 14:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Holnap megyek a 32 hetes uh-ra. Ott megmondják, hogy mekkora és hány gramm?
2014. jún. 26. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
36 hetes vagyok,és még nekem is sokat mozog,főleg mikor lefekszek majd kirúgja az oldalam.Kedden voltam uh-n 3000g a becsült súlya.
2014. jún. 26. 14:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia,az enyém még a vajúdás alatt is mocorgott. Egyáltalán nem volt rá igaz,hogy a szülés közeledtével lelassul,meg ilyenek. Az sem izgatta,hogy közben centikkel rugdosta odébb a bordáimat :-)) Semmi baja nem volt,rendesen fejlődött,most 9 hónapos és ugyanolyan örökmozgó,mint odabent. Nagyon sok anyuka írta itt is,hogy nem lassult be a babája látványosan a végére.
2014. jún. 26. 15:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Neked a 32hetes uh-n megmondták hogy mekkora lehet? Mert nekem egyedül a 18 hetesen mondták hogy mekkora, azóta Fogalmam sincs.
2014. jún. 26. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Most vagyok 34. hetes állandóan izeg-mozog a babám, csak úgy hullámzik a pocakom :).. Szerintem pont az lehet, hogy már van annyira nagy, hogy nem csak a nagy rúgásokat, forgásokat, hanem az apróbb fészkelődéseit is jobban megérezzük, illetve jobban láthatóak.
2014. jún. 26. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:
szia.nekem is 32 hetesen nagyon aktìv volt most vagyok 36+2 most is mozog de nem olyan sokat. igen 32hetesen megmondják hány kg:)
2014. jún. 26. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!