Baby10 kérdése:
Belém élvezett a barátom ( 4 napja ) de én nem élveztem el csak másnap, de másap ő meg nem engedte belém. Tegnap ota Fájnak a petefészkeim . Mitöl lehet?
Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 23:40
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Hát nem tervezünk mèg babát de ha ugy alakulna akkkor örülnénk. ! Az állandó éhség is bele tartozik a terhességbe ? . V a nögyogyászati vizsgálat hány hetessen mutatja ki a babát ?
2014. jún. 12. 21:49
12/14 anonim válasza:
Nem tudom hany eves vagy, de meg ne vallalj gyereket. Ugy erzem te is az vagy. Az allando ehseg lehet vitamintol is, vagy azert mert emberbol vagy es szukseged van a taplalekra. 4 nap utan meg nincs tunete!!!!!!! A hulyesegnek viszont nagyon sok tunete van. Azokat figyeld.
13/14 anonim válasza:
3as vagyok!
Kedves utolsó! Anélkül ha tudnád hány éves azt írod, hogy ne vállaljon gyereket?? Milyen alapon?
Ha párjával szeretik egymást akkor miért ne??
Ez az élet rendje!
És nekem 2 nap után volt jele amit soha életemben nem éreztem.
És nehogy nekiállj nekem bemagyarázni, hogy nem így volt mert ezt én éreztem!!!
14/14 anonim válasza:
Kedves utolso, a "belem elvezett, de en csak masnap mentem el" mondatbol gondoltam, hogy 13 kornyeken mozoghat. Igy meg korainak erzem, ha 33, akkor is. Nem szeretnek bemagyarazni neked semmit, cserebe te erettebbnek tunsz a gyerekvallalashoz. Udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!