Baby10 kérdése:
Belém élvezett a barátom ( 4 napja ) de én nem élveztem el csak másnap, de másap ő meg nem engedte belém. Tegnap ota Fájnak a petefészkeim . Mitöl lehet?
Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 23:40
1/14 anonim válasza:
Gondolom babát terveztek, ha beléd élvezett!? Lehet épp meg is fogant! :)
2/14 anonim válasza:
Attól, hogy nem élveztél el még simán lehetsz terhes, de ha 4 napja volt a dolog, akkor még semmi tüneted nem lehet.
3/14 anonim válasza:
De igenis lehet jele. Nekem 2 napra rá ahogy a párommal együtt voltunk elkezdett szúrni a hasam. Olyan volt mintha fogpiszkáló lenne bennem :)
Most 6 hetes vagyok.
Attól sajna, hogy nem volt orgazmusod lehet baba. Nem úgy lettünk kódolva, hogy ez nekünk nőknek legyen jó érzés :)
Meg szerintem nem is lennénk ennyien a földön ha ettől függene :) :)
Nekem se volt orgazmusom mikor megfogant, és tessék jön a trónörökös :)
4/14 anonim válasza:
ez aranyos. :)
szeretnétek gyereket, vagy sem?
ha igen, mindig élvezzen beléd, ha nem, akkor pedig védekezzetek.
fájó petefészek lehet épp peteérés jele. ha szeretnétek babát, akkor az jó, ha viszont nem, akkor pedig cumi van....
6/14 anonim válasza:
Hol tartasz a ciklusodban? Lehet épp a peteérést érzed így akár esély is lehet babára. Azt nem értem mi az összefüggés a között, hogy te csak másnap élveztél el de ő nem engedte beléd, bár gondolom akkor másnap is járt benned csak "kivette" időben de ott is lehet előváladék.
7/14 anonim válasza:
Elég lassan reagálsz, ha csak másnap élveztél el :D
10/14 anonim válasza:
A himivarsejt 4 napig eletkepes, igy ha a negyedik napon elvezel el, akkor is lehetsz terhes. Van aki egy napig sem eletkepes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!