Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Heti egy 1.4 %-os gyümölcsös...

Heti egy 1.4 %-os gyümölcsös sör árthat a babának?

Figyelt kérdés
19 hetes km

2014. jún. 11. 10:50
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
63%

29-es: Nagyon jól megfogalmaztad!

Én sem értem mit kavarjátok bele a kajákat ebbe a kérdésbe, meg a biciklizést, meg a biztonsági övet.

Az alkohol az alkohol. Eddig is azt írtam, hogy nem biztos, hogy ennyi árt, de minek az alkohol miatt kockázatot vállalni. Átjut a méhlepényen. Ha megszületik sem fogod belekortyoltatni hetente 1szer sem.

2014. jún. 11. 14:36
 32/38 anonim ***** válasza:
52%

Én is így vagyok vele. Lehet, hogy egy pohár akármi nem árt, de most őszintén mivel vagyok vele előbbre? Ennyire nem lehet senki rágerjedve a sörre, hogy nem bír ki pár hónapot nélküle.

Nem lehet kibírni, hogy ne igyál pár korty bort? Miért?

Lehet, hogy sokaknak az nem számít, de nekem nehezen jött össze a baba, úgyhogy vigyáztam minden ilyesmivel (nem, nem olyan szinten, hogy nem ettem semmit, de az alkohol nekem nem hiányzott).

2014. jún. 11. 15:41
 33/38 anonim ***** válasza:
40%
Ott a pont az utolsó négy hozzászólónál! A 8-9. kommentelő vagyok, akit annyira lepontoztak az 'egyáltalán nem liberális, de azért állapotosan alkoholt kortyolgató kismamák/anyukák'. Nem érzitek, hogy milyen gázul hangzik csak így leírva is? Kábé olyan a kép, amit a lelki szemeim előtt látok, mint amikor dohányzó kismamától szörnyedek el.
2014. jún. 11. 22:21
 34/38 anonim ***** válasza:
És mi van azokkal a kérdésekkel ahol alkoholos bombont eszik a kismama és 40 emberből 35 azt írja hogy az a pár szem nem árt pedig abba pálinka vagy likör van.??!!!!
2014. jún. 11. 22:28
 35/38 anonim ***** válasza:

Szerintem az is ugyanaz, csak még kisebb a mennyiség. Én személy szerint úgy állok ehhez, mint a vezetéshez. Ha kocsival vagyok, nem iszom egy kortyot sem, mert nem veszélyeztetem magam, pedig nagy valószínűséggel nem lenne semmi bajom és hazajutnék. Ha terhes vagyok, nem iszom, mert nem veszélyeztetem a gyerekemet, még ha nagy valószínűséggel nem lenne baja tőle. Mi van, ha lesz? Akkor majd mondom, hogy a statisztika nem ezt ígérte? Vagy a sok válaszoló a neten?

Mindenkinek a saját döntése. Megkérdezhetsz ezer embert, úgyis te döntöd el, hogy megiszod-e azt az egy sört vagy sem.

2014. jún. 11. 22:36
 36/38 anonim ***** válasza:
Ennél jobb hasonlatot nem is találhattál volna. Tökéletesen megfogalmaztad vele, amit gondolok ezzel kapcsolatban.
2014. jún. 11. 22:48
 37/38 anonim ***** válasza:
2014. jún. 11. 22:54
 38/38 A kérdező kommentje:
Mégegyszer leírom, mert úgy látszik, hogy sokan nem olvasták el a ommentemet, hogy azért tettem fel a kérdést, mert megkérdőjeleztem az orvos reakcióját, nem azért, mert poharazgatni szeretnék. Még azt is leírtam, hogy én az első terhességemnél alkoholra ránézni sem bírtam, mert gyomorsavat csinált minden, nemhogy a vörösbor pl. Nem gondoltam, hogy boszorkányüldözés lesz belőle:-)
2014. jún. 16. 06:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!