Heti egy 1.4 %-os gyümölcsös sör árthat a babának?
29-es: Nagyon jól megfogalmaztad!
Én sem értem mit kavarjátok bele a kajákat ebbe a kérdésbe, meg a biciklizést, meg a biztonsági övet.
Az alkohol az alkohol. Eddig is azt írtam, hogy nem biztos, hogy ennyi árt, de minek az alkohol miatt kockázatot vállalni. Átjut a méhlepényen. Ha megszületik sem fogod belekortyoltatni hetente 1szer sem.
Én is így vagyok vele. Lehet, hogy egy pohár akármi nem árt, de most őszintén mivel vagyok vele előbbre? Ennyire nem lehet senki rágerjedve a sörre, hogy nem bír ki pár hónapot nélküle.
Nem lehet kibírni, hogy ne igyál pár korty bort? Miért?
Lehet, hogy sokaknak az nem számít, de nekem nehezen jött össze a baba, úgyhogy vigyáztam minden ilyesmivel (nem, nem olyan szinten, hogy nem ettem semmit, de az alkohol nekem nem hiányzott).
Szerintem az is ugyanaz, csak még kisebb a mennyiség. Én személy szerint úgy állok ehhez, mint a vezetéshez. Ha kocsival vagyok, nem iszom egy kortyot sem, mert nem veszélyeztetem magam, pedig nagy valószínűséggel nem lenne semmi bajom és hazajutnék. Ha terhes vagyok, nem iszom, mert nem veszélyeztetem a gyerekemet, még ha nagy valószínűséggel nem lenne baja tőle. Mi van, ha lesz? Akkor majd mondom, hogy a statisztika nem ezt ígérte? Vagy a sok válaszoló a neten?
Mindenkinek a saját döntése. Megkérdezhetsz ezer embert, úgyis te döntöd el, hogy megiszod-e azt az egy sört vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!