Heti egy 1.4 %-os gyümölcsös sör árthat a babának?
"Mennyit szabad inni?
Ha valaki egy szilveszteri buliban iszik egy pohár italt, attól nem kell kétségbe esni – jegyezte meg Klujber Valéria, aki szerint mégsem éri meg kockáztatni. Mint fogalmazott, egy emberöltő életében a 9 hónapi igazán kibírható időszak. Hozzátette: ha valaki terhessége alatt hetente iszik, már olyan szinten veszélyezteti magzatát, ami maradandó károsodást okozhat. A harmadik trimeszter a legveszélyeztetettebb időszak."
forrás: [link]
De lehet, hogy a nagymama azt sem tudta, hogy mi az a pasztőrizálás, meg ultrahőkezelés és itta a házi tejet, meg ette a mosatlan gyümölcsöt (én megkérdeztem mamámat, hogy tiltottak e valamit a terhesség alatt, azt mondta, hogy ki tiltotta vona? Azt ették, ami otthon termett, kúvizet és a bociból jövő tejet itták) Akik nagyon leszólják a másikat, szerintem ugyanúgy nem tudnak mindent betartani a tiltott dolgok kerülésében, csak azok a dolgok nem ennyire kiélezetten vannak napirenden, mint az alkohol.
Például kíváncsi vagyok, hogy a nagyon óvatos kismamák közül mennyi kerüli biciklizést, használ ővterelőt vagy takarít síma ecettel vegyszer helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!