Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Heti egy 1.4 %-os gyümölcsös...

Heti egy 1.4 %-os gyümölcsös sör árthat a babának?

Figyelt kérdés
19 hetes km

2014. jún. 11. 10:50
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
40%
Terhesség alatt kerülni kell az alkoholt. A legkisebb mennyiségben is káros. Nem én mondtam, orvos.
2014. jún. 11. 10:53
 2/38 anonim ***** válasza:
54%
Ha valaki egyszer már vállalkozik arra, hogy gyereket akar, akkor miért nem bír lemondani az alkoholról, miért nem iszik alkoholmentes gyümölcsös sört akkor már... miért kell kockáztatni egy magzat fejlődését... lehet, nem lesz baja, de az is lehet, hogy károsodhat, egy biztos, hogy tuti nem egészséges dolog kismamaként egy korty alkoholt is inni
2014. jún. 11. 10:55
 3/38 anonim ***** válasza:
74%
Nem, nem árthat ennyi. Ennyi még a fáról leszedett érettebb meggyben is van.
2014. jún. 11. 10:56
 4/38 anonim ***** válasza:
41%
Hiába pontoztátok le a kettest és is ezt vallom, nem lehet 9hónapig hanyagolni az alkoholt? Lehet,hogy nem árt,de akkor is, ne igyon már egy kismama...
2014. jún. 11. 10:57
 5/38 anonim ***** válasza:
69%
Én mikor megtudtam, hogy babát várok a legkönnyebb az alkoholt volt nélkülöznöm, mivel amúgy sem vagyok egy nagy ivó. Engem meg az kergetett az őrületbe, hogy a környezetemben mindenki azzal jött, hogy de hát a bor és a sör, meg a konyak nem árt. Sőt ajánlják is. Igyak egy kortyot. Lehet nem árt, de mi van, ha mégis??? Kösz nem, inkább nem kockáztatok.
2014. jún. 11. 10:59
 6/38 anonim ***** válasza:
66%
Én is így gondolom, mint a többség. HETENTE? Miért? Annyi minden van, amit lehet inni, és még egészséges is! Minek kell ilyenekbe belemenni???
2014. jún. 11. 10:59
 7/38 anonim ***** válasza:
59%
Nem árt. De ma már mindent eltiltanak a kismamáktól. Nem kell állandóan parázni.
2014. jún. 11. 11:00
 8/38 anonim ***** válasza:
2014. jún. 11. 11:03
 9/38 anonim ***** válasza:
43%
Azt hittem, tele lesz megint nagyon liberális kommentekkel az üzenőfal, hogy 'persze, hogy nem árt', meg 'sőt, még egészséges is' stb. De látom, hogy itt most normális hozzászólók jöttek össze. Osztom a többiek véleményét: a legkevesebb, amit megtehetsz a babádért a pocakodban, hogy nem teszed ki őt semennyi alkohol hatásának. Miért is kellene? Amikor a kisfiamat vártuk, eszembe nem jutott volna akár egy korty alkoholt is meginni, pedig a legnagyobb forróságban voltam terhes. Most várjuk a kistesót, hőhullám van, de semmi alkohol nem csúszna le, ha erőltetnék sem. Olyan evidens, hogy állapotosan nem iszunk alkoholt, legyen bármilyen gyenge is.
2014. jún. 11. 11:05
 10/38 anonim ***** válasza:
34%
9-es vagyok. Míg a válaszomat írtam, megérkezett néhány liberális anyuka.
2014. jún. 11. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!