Miért nem vagyok rosszul?
Múlthéten csütörtön voltam nőgyógyásznál, megállapitotta, hogy 5 hetes terhes vagyok. Jövő héten kell visszamennem, akkor már szívhang is lesz azt mondta.
Vizsgálatnál 6 mm-es "fekete foltot" mutatott :)
De nem értem, mièrt nem jelentkeznek rosszullétek? Vagy később fog lenni?
Lehet, hogy baj van?
Köszönöm a válaszokat!
28/n
Azért is félek, hogy semmi ilyen tünetem nincsen, hogy felszívodott.
Pár oldalon olvastam ilyet és megrèmültem ettől.
Annyi az össz tünetem, hogy szúrkál a hasam és feszülnek a melleim és érzékenyek.
Ne olvass össze ennyi mindent, mert később még jobban meg fognak rémíteni ezek a dolgok.
Ha egészséges vagy, minden rendben van, akkor mi baj lehet! Pozitívan állj hozzá!
"Annyi az össz tünetem, hogy szúrkál a hasam és feszülnek a melleim és érzékenyek"
Ez mér épp elég :) lehet, hogy émeléyegni, hányni nem is fogsz. Bár még csak 5 hetes vagy, a java még ezután jöhet. Én a 6. hétig teljesen jól voltam, aztán a 6. héttől a harmadik hónapig hánytam és émelyegtem.
Attól se ijedj meg, ha egyik nap ilyen, másik nap olyan tünetek lesznek, vagy éppen nem lesz semmi. A tünetek jönnek-mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!