Múlthéten csütörtön voltam nőgyógyásznál, megállapitotta, hogy 5 hetes terhes vagyok. Jövő héten kell visszamennem, akkor már szívhang is lesz azt mondta.
Vizsgálatnál 6 mm-es "fekete foltot" mutatott :)
De nem értem, mièrt nem jelentkeznek rosszullétek? Vagy később fog lenni?
Nem feltétlenül társul a terhességhez rosszullét. Én pl az első babámmal egyáltalán nem voltam rosszul, nem volt hányingerem, semmi. Csak egy kicsit jobban égett a gyomrom, mint általában. A második babámmal enyhe émelygéseim voltak, nem kívántam a főtt ételt, és öblítőt kellett cserélnem, mert nem bírtam a szagát. A sógornőm a legelejétől olyan mértékben hányt mindentől, hogy kórházban kötött ki. Ha nem vagy rosszul, az nem jelent bajt. Minden terhesség más.
2014. jún. 10. 10:55
2/14 anonim válasza:
3. babámat várom és egyiknél se voltak tipikus terhes tüneteim..... egy fél pillanatig nem is hiányzott soha az,hogy pl a nap 70%-ba a wc-t ölelgessem.
2014. jún. 10. 10:58
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a vàlaszokat :)
Megnyugodtam.
Akkor a mázlisabb részbe tartozom :) :)
2014. jún. 10. 11:02
4/14 anonim válasza:
Hát azért még nagyon nem bizti,hogy megúszod a dolgot....
2014. jún. 10. 11:07
5/14 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon reménykedem :)
2014. jún. 10. 11:14
6/14 anonim válasza:
Én kb a 10. héttől kezdtem rosszul lenni, de a 14. héten már elmúlt. De nem volt vészes, csak kétszer hánytam, émelygésre meg rengeteg gyömbért ittam. :)
2014. jún. 10. 11:22
7/14 anonim válasza:
Én nem voltam egyáltalán.Nem kötelező :)
2014. jún. 10. 11:23
8/14 anonim válasza:
Nekem csak annyi volt a tünetem, hogy megnőtt az étvágyam... :-)
Végig jól voltam, élveztem a terhesség minden pillanatát. Pultosként dolgoztam a 37. hétig, minden rendben volt.
Nem kötelező tünet a rosszullét. Semmi bajra nem utal, ha nincs tüneted. Örülj neki!
2014. jún. 10. 11:25
9/14 anonim válasza:
Én a 8. héten kezdtem az öklendezést (nem hánytam, csak 15 percig rángatózott a gyomrom, és falfehér voltam) és a 1. hétig tartott.
Még lehetsz rosszul.
2014. jún. 10. 11:26
10/14 +bloodred+ válasza:
Nem voltam én sem rosszul, csak a petefészkem szurkált az első 12 hétben, meg feszültek a melleim. 3x hánytam összesen, de csak huszonpár hetesen, amikor a babám már mocorgott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!