Mi lehet most? Csináltam tesztet, de mindig negatív, lehet hogy rossz a teszt? Vagy csak rosszul csinálom?
Ha voltál dokinál,akkor nyilván azon kívűl,hogy megvizsgált elküldött uh-ra is.
Itt kiderült,hogy mennyi idős terhes vagy.
Ha teszt nem mutatja akkor a vizeletedbe nem választódik ki a Hcg.Ez nagyon-nagyon ritkán előfordul,de vérből akkor is ki szokták mutatni,illetve uh alapján is.
Nincs semmi baj a szovegertelmezesem,nem azert kerdeztem hogy kritizaljanak,azert irtam hogy segitseget kerjek.
Igen 2 honapja nem jott meg mint irtam.a dokim azt mondta mint az egyik rendes valaszolo hogy nem termel a szervezetem hcg-t.es nem az hogy nem valo gyerek,nem hiszem hogy igy kene valaszolni.
Annyi a kerdes hogy lehetseges-e?!
Bocsanat hogy ertelmetlenul irtam ki de voltam 2dokinal az egyik azt mondta hogy nem a masik azt hogy ara mutat.
De meg sehova nem kuldtek el.
A teszt negativ,a dokim azt mondja hogy nagyon nagyon keves az hcg hormonszintem.es nem lehet tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!