Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kombinált teszt negatív, Afp...

Kombinált teszt negatív, Afp meg rossz? Kíváncsi vagyok, van-e ilyen, h ezek után rossz lett az Afp eredménye?

Figyelt kérdés
Nekem volt Kombinált tesztem és teljesen jó lett.Ma voltam Afp-n..és kíváncsi vagyok ez is jó lesz-e. Volt vkinek jó Kombinált után rossz Afp eredménye? Ilyenkor mi van?
2012. okt. 2. 13:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet ilyen. Nekem mondták is integrált teszten, ne tojjak be, ha rossz lesz az AFP-m. Előfordulhat, ugyanis egy elavult vizsgálati módszer.
2012. okt. 2. 13:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is megakarom csináltatni ezt a kombinált tesztet,mennyibe kerül?és hogy kell ezt intézni?és miket tartalmazz??bocsi hogy OFF-oltam de pont ezért esz most a fene:)))
2012. okt. 2. 13:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem a kombináltam negatív lett, de az afp viszont nagyon rossz! 3,39 mom értékem lett, ami nyitott gerincre utal, vagy koponyahiányra.

Ezek után egy hónapja született meg a kisfiam teljesen épen, egészségesen.

Tudom könnyű mondani, de nem kell megijedni a rossz eredmény miatt, csak ha a genetikai tanácsadáson is megerősítik a bajt!

Boldog babavárást!!!!!!

2012. okt. 2. 13:56
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszodat!:)

másolok be Neked egy linket a kombinált tesztől,amit 12 hetesen végeznek el! lesz egy vérvétel és egy genetikai uh is! ezért fizetni kell...mindenhol más az összege! nekem a Péterfy-ben volt,és 12000ft!:)

[link]

2012. okt. 2. 13:56
 5/10 A kérdező kommentje:

de miért nem fogadják el a kombinált eredményét? minek ezek után az afp?? nem értem..

köszi h Te is írtál!:)

2012. okt. 2. 13:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Köszi csajszi a segítséged,ma a dokimnál rá is kérdezek !Pénteken lépek a 12. hétbe,így még időben is lennék:)
2012. okt. 2. 14:04
 7/10 A kérdező kommentje:
nagyon szívesen!:)
2012. okt. 2. 14:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen van ilyen, az unokatesómmal kb. egyidős terhesek vagyunk, most írtam ki a kérdést...neki a kombinált teszt teljesen jó, tegnap kapta meg az AFP-t az meg 0,49, azonnal a Sotr-ra küldték genetikára....csak sír, ki van borulva. 16 hkm
2012. okt. 2. 14:38
 9/10 A kérdező kommentje:
én is most ettől tartok h nem lesz jó az eredmény..mert tudom h sokszor rossz az eredmény..pedig semmi gond nincs..de a tudat..
2012. okt. 2. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:
amíg az Afp lesz addig mindig ott lesz a baj is hisz látjátok,minden ó lett az anyukának a kombinálton erre beparáztatják ezzel az elavult módszeres hülyeséggel,pedig szegénykém azért csinálta a kombináltat hogy ezt elkerülje és tessék:(((
2012. okt. 2. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!