Milyen negatív/rossz tapasztalatok, élmények, vélemények vannak az István kórházról?
Figyelt kérdés
Vajúdás, szülészet, újszülött osztály, gyermekágyi osztály, stb. érdekelne!2008. nov. 11. 08:46
1/8 anonim válasza:
Szia! Mi szombaton voltunk az Istvánban megismerkedtünk a szülésznővel, aki nagyon aranyos és kedves volt!
Megmutatta a szülőszobákat,amik nagyon szépek és otthoniasak, tehát nem azt a rideg kórházi látványt nyújtják.
A szülőszobán történik a vajúdás, és a szülés is. Maga a szülészet szerintem szép! Az újszülött és a gyermekágyi osztályt nem láttam..
2/8 A kérdező kommentje:
Te kinél szülsz majd, és mikor?
2008. nov. 11. 11:06
3/8 anonim válasza:
Hát nekem azt mondta a szülésznő, hogy szerinte a 38-dik hétben megszülök, amit nem is bánnék, sőt örülnék neki. Most vagyok 37hetes, és én Dr. Kosztin Árpádnál fogok szülni. Te hány hetes vagy?
4/8 A kérdező kommentje:
Én 33 hetes vagyok, és dec. végére várom a picit.
2008. nov. 11. 12:42
5/8 anonim válasza:
A Szent Istvánba fogsz szülni? Valakinek már voltak rossz tapasztalatai a kórházzal kapcsolatban,hogy a kérdést is igy tetted fel?
6/8 anonim válasza:
Halihó! Én is a 33. hétben vagyok és az Istvánba megyek. 12.27-re vagyok kiírva és rettegek,de sok jót olvastam, amit alább ajánlok:
sőt, keress rá a szülési tervre, mert az István kórházban már létezik olyan is, hogy nincs
-beöntés
-borotválás
-fájdalomcsillapítás
-méhösszehúzódást elősegítő gyógyszeradás
tehát, ha az orvosoddal meg lehet beszélni, akkor az lesz, amit te akarsz.
7/8 anonim válasza:
A beöntésre én is rákérdeztem, és azt mondta a szülésznő, hogy az nincs, mint a borotválás sincs. Vannak a fájdalomcsillapitók köztük az epidurális, amit bármikor lehet kérni, ha úgy érzed nem birod már tovább elviselni a fájdalmakat. Lehet, hogy én is kérni fogom, ha már nagyon nem fogom birni. Mint mátr irtam szépek a szülőszobák is.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!
2008. nov. 11. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!