Mi lehet most? Csináltam tesztet, de mindig negatív, lehet
hogy rossz a teszt? Vagy csak rosszul csinálom?
11/20 A kérdező kommentje:
De.de azt mondtak semmi baj nincs
Mi az hogy "semmi baj nincs" ?!?!? Most terhes vagy, vagy nem?!?
2014. máj. 27. 08:12
13/20 A kérdező kommentje:
Igen de azt montak hogy semmi baj nincsen.de akkor mert nem mutatja ki a teszt?
Szia valo szinū babàs vagy....en pont igy voltam nekem majd nem 3 honapos voltam mire pozitiv lett a tesztem.... vegig rosszult voltam....terhesegi tuneteim voltak....de teszt negativ....gondoltam beteg vagyok.....es nem 3 honaposan tudtam meg hogy babat varok!!!ugy hogy gratula....sok egeszseget kivanok nektek
2014. máj. 27. 09:27
15/20 A kérdező kommentje:
14.valaszolo
Ez lehetseges?babas vagyok?!
Jaaj ez nagyon jo hir,en is rosszul vagyok,terhessegi tuneteim vannak,de mindegyik teszt negativ azt hittem mas lehet betegseg vagy valami.Nagyon koszonom hogy valaszoltal es koszonom.
Neked is boldog babavarrast!
"14.valaszolo Ez lehetseges?babas vagyok?! "
Szerintem kicsit érthetetlen vagy, ne haragudj! A 14-es elmondta a saját sztoriját, neked meg az ORVOS mondta, hogy terhes vagy. Mit nem értesz ezen?!?!? Hogy a teszt miért nem mutatja ki, kérdezd meg a dokitól, mégis csak tapasztaltabb... hacsak nem jósdában voltál nőgyógyász helyett! :S
2014. máj. 27. 15:23
sziasztok, 14-es vagyok, természetesen én megkérdeztem az orvost hogy miért nem mutatja ki a teszt hogy terhes vagyok, válasza az volt : a gyerek kevés hcg hormont termelt nálam, ezért nem érzékelte a teszt, ez is egy ritka esett, de én azt tanácsolom neked kedves kérdezö, hogy csinálj ujjra egy tesztet még hozás a Clearblue digitális tesztböl, mert nekem ez az egy ami kimutata akkor már 3 honapos voltam,,, többi sajnos nekem végig negativ....ez a digitális ki mutatja neked, hogy hány hetes es napos vagy !!! ez nagyon érzékeny teszt, probáld ezzel !!! es irjj hogy mi lett a teszt eredménye :)
2014. máj. 27. 18:14
18/20 A kérdező kommentje:
14.
Ma elmentem az orvosomhoz es azt mondta amit neked,nem termel eleg hcg hormont nagyon nagyon keves.telleg csinaltunk 3 tesztet meg aznap es 1 pozitiv masik 2-o negativ.es igen a clear blue-t
ajanlotta o is.kaptam meg egy tesztet azt mondta hogy avval is probaljam meg az nagyon erzekeny es eddig sikerult mindenkinek akinek adtak.de nagyon koszonom neked.
ó nincs mit, nagyon szivesen :) most pedig vigyi magdra es a pocaklakodra, remélem te jobban fogod birni a terheséget mint én!!! sok sikert es jó egészséget !!
2014. máj. 27. 21:30
20/20 A kérdező kommentje:
Koszonom es vigyazoz magunkra es te is vigyazz magatokra boldog babavarrast!:)
Kapcsolódó kérdések: